Yumicupi Babymom-s her anı için çok heyecanlıyım ilk gebelik ya 🥹 hem heyecanlı hem endişeli azıcık 🥹
Semauzun Kızlar merhabaaaa benim de bat 13 hala adet olmadım. Kasiklarim ara ara ağrıyor meme ucu hassasiyeti var. Su an da biraz midem bulanıyor yorgunlukta var yarın sabah test yapsam çıkar mı bat 13 olan var mı aranızda yapıp haber alan?
Yumicupi Semauzun bende yok ama herkeste farklı olabilir. Ara ara yoklayan bel ve kasık ağrısı var, hafif arada vuran bulantı ve tansiyonum düşüyor arada
Semauzun Su an ara ara sol kasik ağrım oluyor şimdi daha fazla arttı ama öyle adet givi değil 5 dakika da iki kere bıçak batar gibi yerleşme olabilir mi adete yakın ya da adetten sonra oluyormuş
Yumicupi Semauzun en iyisi testle anlaşılır belirtilere şu an çok takılmayın aşırı ayırt edici belirtiler yok 🤷♀️
Semauzun Yumicupi yarın yapayım hemen çok tuhafim bakalım çıkacak mı ben normalde adet olacağım günün gecesinde olurum çok ağrım olurdu su an oyle degil göğüslerim de sismezdi ama bakalım yarın ne sonuç alacağım.
elvangnc Ben elendim iki subat catlama yada uc tam emin deglm bat ada son uc gun smdi test yaptm negatif
Yumicupi elvangnc bekle canım daha adet olmamışsın ki çatlama 2si bile olsa 16 oluyor bat daha 10 gün yeni geçmiş
Anonim56 Bat 12 veya 13 öğlen 2 de yaptım başında 5 dk bekledim çıkmadı kenara bıraktım 1 saat önce bir baktım böyle kuruma çizgisi mi acabaaa
Yumicupi Anonim56 markası ne testin prodoctor mu? Prodoctor bende çok geç çıkardı. Öğrendiğim gün hiçbir şey yoktu ilk yaptığımda üç saat sonra bir gölge gördüm daha önce hiç kuruma çizgisi falan oluşmamıştı
Anonim56 N_A_Z_L_I_M benim tahminime göre adetim ya bugün ya yarın yarını de bekleyin öyle kan vereyim inşallah vardır ya
elvangnc Kizlar acil bakin sahir yapmis uyumstm sabah yedide boyle kurumaysa bile ilk defa bu testten daha oncede yaptm hc ckmamsti
Yumicupi elvangnc evet gördüm canım silik gölgeyiii 🤭 daha önceleri aynı testte çıkmıyorsa doğrudur büyük ihtimal 🥰