gulsahgunees12 Babymom-s hep birlikte inandık dua ettik beraber bekledik rabbim kimseyi evlat hasretiyle evlatla sınamasın çok şükür dualarımız kabul oldu Allahın izniyle her şey güzel olucak 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💕💕💕
Babymom-s gulsahgunees12 ay kız hakikaten hep birlikte bekledik birbirimizi ne mutlu başkası için sevinip başkası için üzülebilen ve başkasına dua edebilen koca yürekli insanlara 🙏🏿❤️
Babymom-s Yumicupi alt karın da regl ağrısı gibi bi ağrı giriyor bana bir de kızlar Çoook uykum geliyor ama çok 😀 Normalde istediğim saatte uyuyabilen biri değilim ama oturduğum yerde bıraksalar saatlerce uyurum geçen gün 7de uyudum akşam
Sevdabrs Yumicupi evet cnm normal bunlar hatta doktorum bu belirtilerin saglikli gebelik icin normal oldugunu soyledi :) bnm ilk hamileleigimdede olmustu
162999 Merhaba Kızlar, benim bat 8 martı yani 3 gün geciktim ve bugün beta sonucum 540. Hiç kan takibi vs yaptırmadım doktor cumartesi kese için çağırdı ama içimde bir endişe var kimyasal dış gebelik va olur mu bu betaya göre?
Babymom-s 162999 hayırlı olsun canım gözün aydın hayır lütfen aklına olumsuz durumları getirme sonucun güzel zaten öyle bir ihtimal tek bir sonuca bakılarak söylenmez içini ferah tut ❤️
162999 Babymom-s Bu ne güzel mesaj çok teşekkür ederim, böyle mesajların olduğunu bilseydim uygulamayı çok daha erken indirirdim 🥰
Yumicupi Babymom-s benim de iki gündür uykum tuhaflaştı uykum geliyor uyuyamıyorum gecenin köründe uyanıyorum dönüp duruyorum 😅, tansiyon düşüklüğü baş dönmesi ve hafif bulantılar var 🥲
Dilaralemdar Yumicupi Bende dee aşkımm aynıı yumurtalıklarıma ağrıı giriyoo yerleşiyo herhalde miniklerimizz🥲🥲🥲🐣🐣 aşkım sana özelden yazdıımm bi bakar mısınn❤️❤️❤️