Dilaralemdar Babymom-s Yendiii aşkııım, video çekildii süpriz yapıldı ve ağlandııı çok çok güzeldii iyi olduu🥲🥲🥲❣️❣️❣️Rabbim mutluluğumuzu daim etsin sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin Allahım tüm dualarım bizler içiinn🥹🥹🙏🏻🙏🏻
Dilaralemdar Canannndvrz Pazartesi olmazsan bi özele git aşkım birde orda kan verirsin belki geç döllenmedir oda olabilir gününü bekleyelim canımıniçi❣️❣️❣️
Dilaralemdar sweetdreams Evet bugün yaptım yavrum, yukarda silik çizgi varr attıım sonra dayanamadım kan verdiim 16 çıktıı🥹🥹 bat 11 4 gün var bakalım inşallah sağlıklı şekiilde artarr🙏🏻🙏🏻
Dilaralemdar Babymom-s Allah razı olsun aşkımm vallahi inşallahh içimizde hem sevinç hem korku hem heyecan hepsi var malesef🥹🥹🙏🏻🙏🏻
Dilaralemdar sweetdreams Belki adet gününde çıkar canım cünkü benim diğer gebeliğimde adet günü 10 ile öğrenmiştiim sonra yükselmiştii🥹🥹
Dilaralemdar Seydanuurr4 Aşkım vallahi ben belirtilerimi baya yaşıyorum geçen cumadan beri belkide piskolojikti bilmiyorum ama halsizlik ateş basması gögüs hassasiyeti çok sık idrara çıkma yani benim içimdeki ses sanki diyodu hep🥹🥹
Babymom-s Dilaralemdar normal canım evet ama şöyle düşün bu kez çok bilinçlisin kısmette de varsa sonu güzel olacak 💝
sweetdreams Dilaralemdar inşallah canım ilk gebelik olacağı için çok heyecanlıyım birde erkenden test yapıp duruyorum 😕
Dilaralemdar Babymom-s Kesinlikle aşkım, hastalığımı biliyoruz ilaçlarla iğnelerle bu sefer bizimle olucak meleğim inşallah Rabbimin izni ile🥹🥹🙏🏻🙏🏻
Dilaralemdar Seydanuurr4 Yok aşkım benim öyle olmadı ama ucunun rengi bi tık koyu gibi. Mesela şuan bi kasık ağrım var ama baktım normal gözüküyor yerleşme aşamasında bence🥲🥲
Dilaralemdar sweetdreams Benimde ilk cocuğum olucak inşallah yavrum, inşallahh Allahım hayırlısıyla alıp sevip koklamamızı nasip eder🥹🥹
Dilaralemdar Seydanuurr4 Dualarımm sizinle canlarımm resmen bu grupta aile olduk🥹🥹 Bizide haberdar ett tamammı olumlu olumsuz herşeyin hayırlısıı herşeyin❣️❣️❣️