Dilaralemdar Babymom-s Akşam yemeğine gidicez aşkıım hatta geldi şimdiii😍🙈orda foto çekilirken videoyu açıcam foto çekildik sanıcaz ama video olucak babaa oluyosuun dicemm🙈🙈🙈 nasılll😄😄😄
arsaynl Elf0241 yumurtlama tahminen 27-28 şubattı sanırım ana test yapmadım . Sadece kasıklatımın çok ağrımasından hissettim
Yumicupi 28 pik 29 çatlama oldu. Yarın 8 gün geçmiş adete 6 gün kalmış oluyor, altılı erken gebelik testlerime başlayabilirim adete kadar her gün😅
Sevdabrs Yumicupi benimde yumurtala ve catlama ayni :) bat 14 bende pazartesiye kadar en azindan beklemek iatiyprdum ama cikarmi acaba ya 😀 cok heyecanliyim bakip uzulmekte istemiyorum erkenden
hera-daisy Yumicupi benımde senınle aynı ben bugun yaptım tek çizgi gördüm bat 11 benım.inş sen başladığında çift çizgi görürsün :D benım regli bekliceemm geç döllenme olabilir
Babymom-s Dilaralemdar güzel olurdu valla ama uzağım sana 🤨 bol bol git o zaman ben 657ye tabii olunca ancak kendim tamamlayıcı sigortayı kendim yaptırıyorum 😀
Yumicupi hera-daisy Ozlem3737 Sevdabrs Valla ben test yapma bağımlısı oldum galiba içim rahatlıyor test yaptıkça ovülasyon da öyle mesela aslında günlerimi hissediyorum ama net görmek hoşuma gidiyor 😂 şimdi gittim yaptım negatif mesela biliyordum negatif olacağını ama olsun 😂 ben zaten bu ay da olmadı olarak bakıyorum hiçbir hissiyat yok 🤷♀️
Minikaam-60 Kubra001111 12 si adet günüm 2 gunde 1 oldu ilişki birde gecen hafta pazar oldu ve 4 saat yattim dusa girmedim bugunde kontrolum vardi cikolata kisti ve yapisikligim var kan tahlili yapildi şuan beta degerim 3.5 tam ne demek oldugunu anlayamıyorum ama alltan vakti bsy gözükmedi
Kubra001111 Minikaam-60 inşallah yükselir adete daha böyle varken yukselecek bir değer gibi duruyor ben 3 defa kan verdiğimde 0.100 çıkmıştı
Canannndvrz Dilaralemdar kanda 0.6 çıktı negatif ama kendimi iyi hissetmiyorum midem sürekli bulaniyor kasiklarim agriyor pazartesi adet günüm bakalım olacakmıyim gerçekten saglik ocagi testlerine guvenmiyorum
Dilaralemdar Canannndvrz Pazartesi olmazsan bi özele git aşkım birde orda kan verirsin belki geç döllenmedir oda olabilir gününü bekleyelim canımıniçi❣️❣️❣️
Dilaralemdar Babymom-s Yendiii aşkııım, video çekildii süpriz yapıldı ve ağlandııı çok çok güzeldii iyi olduu🥲🥲🥲❣️❣️❣️Rabbim mutluluğumuzu daim etsin sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin Allahım tüm dualarım bizler içiinn🥹🥹🙏🏻🙏🏻