Babymom-s Dilaralemdar Dilaralemdar yumurtlamadan 14 gün sonra dedi minnak kurabiye ablamız😀 erkenden test yapıp çok da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü ilk kez deniyoruz bu ay
Dilaralemdar Babymom-s Ben onu takip etmiyorum ama o instegramda sanırım aşkımm o zaman zaten 26 sından itibaren saydığımda 11 i oluyor ama ben erken gebelik testiyle denemek bakmak istiyorum cünkü kah pıhtılaşmasından kaynaklı 2 düşüğüm olduğu için hamile kalır kalmaz iğne başlamam gerekmiş ondan benim bi tık erken öğrenmem daha yararıma🥲
Babymom-s Dilaralemdar evet instagramda canım.doğru haklısın o açıdan bakmamıştım . Ben erkenden test yapıp gerilmek istemiyorum açılcası çünkü daha ilk denememiz dediğim gibi 🙈 yazın vir kere adetim altı gün gecikti streslş bir dönemdeydim de aynı zamanda hiç de denememiz olmadı onda. Bile negatif görünce bi tuhaf oldum
Dilaralemdar Babymom-s Olsun olsun aşkım en azından bir tane evladım var en azından hamile kalabiliyorsun onada şükür🙏🏻🙏🏻 Rabbim hayırlı zamanda ikinciyide nasip eder inşallah, benim daha ilk olacağı için hem heyecan hem korku hepsi bir arada🙏🏻🙏🏻🥲🥲🥲
Babymom-s Dilaralemdar binlerce şükür elbette canım 🙏🏿 sen stres yapma şöyle düşün hayırlı bir zamanı vardır o zaman dolana kadar önüne engeller çıkacak ama zamanı ne zamansa o zaman olacak 🤍
Dilaralemdar Babymom-s Amiin bebeğiimm amiin inşallah vallahi Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın annelik duygusunu🙏🏻🙏🏻🥹🥹❣️❣️❣️
Seydanuurr4 Bat 11 ara ara gelen adet ağrıları akıntı var ama bakalım hayırlısı bu ay sadece yumurtladıgım gün değerlendirdik verecek mevlam her türlü veriyor bu kadar inceleme de gerek yok
Yumicupi Yumurtlamadan üç gün geçti daha ama rahmimde inceden bir ağrı başladı. Yumurtalıklarımda değil tam ortada, ilk defa orada bir şey hissediyorum
mrp2023 Yumicupi sistittir belki tuttuysa bile çünkü daha rahime yerleşmemiştir o yüzden diyorum çok erken
Yumicupi mrp2023 yok çok şükür yeni baktırmıştım bir kere o sorunu yaşadım ondan sonra arada kontrole gidiyorum. Psikolojik de olabilir artık vücudum benle dalga geçiyor diye düşünüyorum 🤦♀️
Babymom-s mrp2023 ahahah çok güldüm bende de bu alt karın ağrıları var ama ben de psikolojik olduğunu düşünüyorum 😀
mrp2023 Babymom-s aynısı her ay adet öncesi bi rahim ağrısı çekiyorum sonrada bebek tutunmaya çalışıyor onun ağrısına yoruyorum ama negatif 😌 alıştım duruma