Kubra001111 Gelin beraber bekleyelim ne durumdasınız ilişki ne kadar aralıklarla oldu bizim gün aşırı veya 2 günde bir beklemedim hemen kalktım kafamda kurmuyorum ama olursa sevinirim
TLze-15 Kubra001111 bende bekliyorum canım.Herhangi bir belirtin var mı.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Yumicupi Kubra001111 bu ay tam gününü bilmek adına yumurtlama takibi yaptım 28inde pik 29unda çatlama gördüm. O iki günü değerlendirdik bakalım bu sefer bunu deneyelim dedik. Gününü bilmek istedim çünkü yine olmazsa macun falan siparişi vereceğim adette başlamak lazımmış. 10 gün sonra direkt kan vermeyi düşünüyorum
Dilaralemdar Kubra001111 Benimde bat 11 Mart bende ilk defa ovülasyon testiyle denedimm 26 sı pik 27 sinde çatladıı bakalımm inşallah hayırlı haberlerle gelirizz🙏🏻🙏🏻🥹🥹 Bende 6 sında test yapmaya başlıcam bakalım varsa çıkar diye düşünüyorum🥹🥹
mrp2023 Kubra001111 bat uygulamaya gore 10 🫶🏻 hiç belirti yok sadece çatlama günleri değerlendirdik eşimde sperm azlığı vardı çünkü yeni öğrendik
Kubra001111 Yumicupi inşallah hayırlı haberler alırsınız ben doktor takibinde yaptım o testleri de yaptım pik olduğu gün adet gördüm bir daha da bıraktım
Kubra001111 mrp2023 rabbim rast getirsin keçiboynuzu pekmezi keçiboynuzu pekmezi defne yaprağı çörek otu kaynatılıp soğuyunca aç karnına sabah akşam içilecek çok şükür eşimin değerleri düzeldi hem kürler macunlar verdi doktor hemde ilaç sizde değer kaç eşimde 12 milyon du 15 milyon oldu şimdi de çok şükür 20 milyon oldu
mrp2023 Kubra001111 aktara gittim canım hazırladılar adet sonrası bende eşimde başladık o gıdalara doktorda takviye verdi bakalım nasip
gmzatykpc Benim bat 10 mart, iki gündür böyle kıvamlı beyaz mukus gibi akıntım oluyor. Ara ara sağ kasığımda ağrı oluyor. Nedendir acaba bilgisi olan var mıdır?
Ftrhn gmzatykpc heveslendirmek istemem ama benim de ilk gebeliğimde öyle bi belirti olmuştu. İnşallah bebiitir senin de
gmzatykpc Ozlem3737 yumurtlamayı adetin 15. ve 16. günleri gördüm, çok yoğun bir akıntı ve ağrı yaşadım. Ama yumurtlama geçeli 6 gün oluyor. Yada bu ay iki kez mi yumurtluyorum
Babymom-s Dilaralemdar Dilaralemdar yumurtlamadan 14 gün sonra dedi minnak kurabiye ablamız😀 erkenden test yapıp çok da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü ilk kez deniyoruz bu ay