merverenkcmz Merhaba ben 1.5 aylık hamileyim 1 haftadır kahverengi lekelenmem geliyor azda olsa nedeni nedir acaba bu durumu yaşayan varmı
Aysesare merverenkcmz kahverengi leke yada kanama hamilelikte normal değildir. Haftanız erken 1 hafta neden beklediniz
mockingbird Merhaba. En kısa sürede doktorunuza görünmeniz lazım. Bende 6.haftada yaşadım. Benimki düşük riskinden dolayıydı.
Elif0101 Aynen bi an önce doktora gitmelisin bende 10+5 günlük hamileyim benim hala oluyor lekelenmeler progestan kullanıyorum bol bol dinlenmeye çalış ayaklarını yüksek tut yorma kendinş
merverenkcmz Geçen hafta bu lekelenme ler den dolayı gitmiştim hem iğne yaptı hemde progesteron başladım
Yesim3434 Merhaba bende de pazar gününden beri lekelenme var ara ara da pıhtı şeklinde oluyo dpktor progeston verdi kese var ama bebek hala göremedik yarın doktora gidicem gec döllenme olabilir demişti ama boş gebelikte olabilirmi cok tuhaf durumdayım
merverenkcmz Yesim3434 kaç haftalıksınız benim 6 haftalık 1 haftadır lekelenme var progeston kullanıyorum doktor normal diyor ama ben korkuyorum açıkcası
Freearc Doktorunuza mutlaka gidin beklemeyin. İğne yazar muhtemelen. inşallah sonra geçer çok streste yapmayın.
Yesim3434 Benim hesaplama biraz karısık ya normalde 11 ekim son adet tarihim suan 2 bucuk aylık olması lazım ama catlatma iğnesi vurulmuştum 28 ekimde ondan hesaplarsak dedi doktor gec döllenme olduysa 8 haftalık olmadı lazım kese var bebek yok yarın gidicem tahlil istedi beta degere bakmak için onu yaptırcam bugun bakalım yarın belli olcak hersey ilk gebelij birde cok istiyoruma ama istemekle olmuyo işte sizin varmı bebiş kaç yıllık evlisiniz