aryadeniz25 Gulhangundas benim de negatif ve dün regl olmam gerekiyordu olmadım bugün de daha olmadım
aryadeniz25 bsra4213 bilmiyorum ya inan şu an oturmuş ağlıyorum sinirden çok umutlandım bu ay adetim de gecikmezdi ne oldu bende anlamadım belirsizlik çok kötü
bsra4213 aryadeniz25 ay canım ağlama stres yapma daha kötü olursun stres de geciktiriyor kafaya takma
aryadeniz25 bsra4213 keşke elimde olsa ama şu an güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum 🫶 destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı 💖
asel-yasarrr aryadeniz25 aminnnn inşallah vardır dualarım seninle bende senin gibiydim ilk kızımda sürekli test yapardım ikinciyi de birden verdi rabbim sizde tez zamanda pozitif görürsünüz inşallah 🥰♥️
aryadeniz25 asel-yasarrr inşallah daha adet olmadım bu gece olmazsam gecikmemin 3. Günü olur eğer yarın da olmazsam da bilmiyorum
aryadeniz25 asel-yasarrr adet oldum canım teşekkür ederim duaların için yine de eksik etme beni dualarından 🫶🤲
Pofidik123_ aryadeniz25 bende onları almıştım kullanmaya başlayamadan tabikide içindeki testlerle hamile olduğumu öğrenmiştim adetim 3gün geçmişti erken testinde zaten net çıkmıştı ama diğer o kaset testlerinde de hemen pozitif çıkmıştı