Yagmurguzel01

Hamileliği sevmeyen biri olarak bende acilen doğurmak istiyorum 🤦‍♀️ 35 e girdim ama oda bana girdi galiba adım atıp yorulurmu insan ya eski bedenimi geri istiyorum karnımda değil kucağımda olsa diyorum gerçekten 🤣

Yagmurguzel01 öyle söylemeyin bende derdim erkenden gelsin kavuşayım ağızdan her çıkan dua gibidir derler doğruymuş 32 sancılarım başladı 36 tuttular 36 doğdu 10 gün küvezden çıkmasını bekledim anne karnında hergün kıymeti okadar önemliki gelişimi için

Yagmurguzel01 her ikisinin de duyduğuma göre avantaj ve dezavantajı var. Benim de ilk doğumun olucak iyi ya da kötü diye bir seçenek yok size ve bebeğimize uygun olanı var bünye meselesiymiş biraz. Ben en baştan beri normal istedim inşallah nasip olur. Doğal bir süreç ve müdehale olmadan ilerlesin istiyorum. Bizim fıtratımızda var bu yapabiliriz ve en güzeli doğasına uygun olması 🌸Eğer tıbbi bir sorununuz yoksa normal beklemenizi öneririm.

Sinem10 sksksld her geçen hafta bize giriyor ama onlar iyi gelişiyor işte o yüzden durduğu kadar dursun diyorum ama işte insan kucağınada almak istiyo vardır zamanı illa

Zeyasln aaa 36. Hafta normal oluyor aslında gelişimi için yeterli gibi yani neden küveze aldılar geriden mi geliyordu haftasına göre neyseki şuan sağlıklı ama çok şükür dimi💕

Maveraa normal veya sezaryen karar veremedim bir türlü maalesef ama normal doğumdanda korkuyorum açıkçası

32 ye giriyorum valla zaman dondu mu naptı. Ben de sevmedim hamileliği ne yalan diyim erken doğmasın Rabbim bize güö versin.

Yagmurguzel01 korku bende de var illaki olur ama şöyle düşün bu doğal bir süreç senin vücudun nasıl hamileliği alıştı ve ona göre kendini yapılandırdı işte doğum için de öyle vücudun ve bebeğin biliyor ne olması gerektiğini. Akışına bırakırsak Allahın izniyle herşey çok güzel olur☺

YldrmNUR Rabbim yardımcımız olsun valla inşallah hayırlı olan vakitte doğururuZ☺😅ama ne zaman doğuracağım ben diye geziyorum evde çok az kaldı

Sinem10 ıç sesim olmuşsunuz 😂 Bende 36 biticek ayy yürüyemiyorum uyuyamiyorum ağırlasrim oturdugum yerden kalkmak istemiyorum cok zor hayırlısıyla doğurmak istiyorum artık 😬

Hamilelik bildiğiniz 10 buçuk ay 42.haftaya kadar doğum yapan insanlar var neden 9 ay 10 gün diyorlar anlamadım 🤣🤣 bende 34 haftalığım vaktinde gelsinde inşallah hastanede kalmasın kızım ama 42 ye kadarda beklemeyelim birde dikişsiz güzel normal doğumlarımız olsun inşallah çok mu şey istiyorum 🥰