Heycanligebe Kızlar ne alemdesiniz bebecikler nasıl normalmi sezeryanmı heyecan varmı heyecan ☺️☺️☺️😍😍
Defnemmm2301 Heycanligebe bebişim çok şükür sağlıklı kısmet olursa normal herşeyim güzel gidiyor 13 şubatta ve ben normal den çok korkuyorum 🙈🙈
Kubracls Heycanligebe 9 şubat son tarih oğlum gayet iyi ben ağırlaştım artık çorap giymek eğilip yerden birşey almak yemek yapmak bile zorluyor ☺️, 33+5 iz doktorumla normal olarak konuştuk Allahtan birşey çıkmazsa 🙏
Caglaaa Heycanligebe 4 şubat gözüküyor bizimde şuan normal istiyorum ama daha çatı muayenesi olmadım belli değil, birde artık kasılmalarım başladı sanki 🙄
Zeynp Heycanligebe 5 Şubat Doğum bebiş iyi Ama artık çalışırken zorlanıyorum uyanmak istemiyorum gece rahat yatamadığımdan
worin 9 şubat doğum inşallah, bebiş iyi ama ben artık zorlanmaya başladım😬 normal doğum olucak inşallah🙏🏻
Derya67 worin bizimde 9 Şubat gözüküyo normal olucak tabi kızım gününü beklerse bana Ocak sonu gelir gibi geliyo ama bakalım
Bilge123 10 şubatta günüm doluyo artık ileri yada geri bakaaz ilk kızım 4 şubatta doğdu bakalım bu kaçında olacak
Ikrmels 8 şubat sezeryn günüm doğum günüm de kucağıma alicam hediyemi inşallah 💗💗💗💗ama çok ağırlaştım artık eğilip kalkmakta çok zorluk çekiyorum yatamıyorum karnımın eti agriyor hep ama çok şükür oğlum çok iyi 😍😍😍😍
Busraerd77 Benim de Doğum 28 Şubat görünüyor su an her şey yolunda ama zorlanmaya başladım işe gidip gelirken zaman azaldıkça heyecan sarıyor bir an önce sağlıkla alalım kucağımıza 🤗🤗
Yagmur0256 Kızlar benim de doğumum şubat başı gibi görünüyo neye göre normal veya sezeryan diyo doktor bana henüz bişey söylemedi 🤔
Heycanligebe Kubracls hadi hayırlısı kuzum bizde 33 olduk korkularım var gelsin evlatlar sağlıkla ☺️☺️☺️
Fatmanaz Kubracls seninle aynıyız benimde 9 Şubat son gün 25 Ocak 9 Şubat arası bakalım ne olacak ne zaman olacak 5 Ocak kontrolüm var ☺️
Coolmom 11 şubat dedi doktorumuz çok cabuk yoruluyorum :( normal gözüküyo bende çok istyırum normal olsun ama bazen yapamazmışım gibi geliyo çok garip sağlıkla kavusalım inş👼🏻🧿
Sevuz Ikrmels bende 33 haftaya giriyorum.Henüz gün vermedi dr benimde tahminim sanki 8 şubat. Hayırlısı inşallah
Birhanim 2 şubat görünüyor sata göre 40haftalık hesaplaması oluyo sanırım bu. Öncede gelebilir demek oluyor. Şimdilik bi sıkımtımız yok normal istiyorum ☺️
53nur 16 şubat İnşallah Babamızın doğum Gününde Gelicek Oğlumuz Hayırlısı İle İnşallah 🙏 Fakat Bi durum varki sezeryan olması normal yapamam çok korkuyorum die isteğe bağlı sezeryan dedik 😒
ElifAbr Sevuz ben 33+1im. Benim dogumum ultrasonda 14 subati gösteriyor sizin nasil daha öncesini gösteriyor?