Kardelenylmz Nergizgokce düşünmüyorum canım ama bazen çok kötü bir boşluğa düşüyorum oturup ağlıyorum
Nergizgokce Kardelenylmz anlıyorum seni allah yardımcın olsun canım inşallah zamaninda gelir bebişin😘
Toprak-Elif Nergizgokce benim o imkansız canım yaaa çalışıyorum ben sabah erken kalk işe git geri gel çocuğu okuldan al ödev yaptır yemek yap bulaşık yıka çamaşır yıka hiç anlamıyorum bile uyku vakti geliyor 😃😃😃
Dlar 20+5 haftalığız zaman durdu gitmiyor nedense son birkaç gündür mide ekşimesi yaşıyorum ama sadece geceleri negüzel bu haftaya kadar olmadı seviniyordum ama artık olmaya başladı 2. Gebeliğim bu hamilelik ilkine göre daha rahat geçiyor
Nergizgokce Dlar ilk aylar mide bulantim coktu benimde yediklerinle alakali olabilirmi mide ekşimende biraz dikkat et bakalim yine olacakmi soğuk süt dene bide yanma ve ekşimeye iyi geliyor gavisconda öyle
mugemuzn 19+5 benim de,ayak bileklerim çok şişti moralim bozuk. 8-6 çalışıyorum surekli oturuyorum ondan sanirim
Tuanahazal Ozge5 aaa benimde erkek peki haraketlerini hissediyor musun kendime çok yakın hissettin seni niyeyse ya 😊😁
ikiminikannesi_ Nergizgokce bizde 18 +2 olduk gebelik sekerim var tek soru. O şuan biraz da suyumuzu artırmak lazımmış bol su içmeye devam :)
Nergizgokce ikiminikannesi_ aynen su çok onemliiymis matara aldım oylelikle içiyorum bende yoksa aklima gelmiyor su içmek 🤷🏼♀️
Umutaren Nergizgokce 17+4 üm ama her gittiğimde bıkac gün ileride oluyorum yani muhtemelen 18 haftaligim salı günü detaylı ultrasona gireceğim hala daha cinsiyet belli değil bir oğlum var inşallah bu da kız olur Allah’tan başka bişey istemem 🙏😊
Umutaren Nergizgokce en son gittigimde cinsiyet sordum sormasam bakmayacakti soylemeyecekti erkeğe benziyo dedi doktor kesin olmamakla beraber ama ben kendi oglumdan biliyorum gördüğümüz şey pipiye benzemiyodu hafif çıkıntı vardi ama 16. Haftada o kadar küçük olmaz çıkıntı ben kız hissediyorum umarım yanilmiyorumdur post açtım cinsiyet tahmini için herkes kız olduğunu düşünüyor 1 tane bile erkek diyen yok bir cinsiyet tahmini yapan sayfa var o da kız dedi 9. Haftadan beri bakalım hayırlısı