• Alışveriş
  • Ana kucağı önerisi ( hangisini önerirsiniz ? )

Uzun süre kullanılmayacağını söyledikleri için kararsız kaldım Kraft olan pahalı diğeri daha uygun

Ben elektrikli almadım arkadaşım çok yer kapladığını söyledi ikiside aynu işlev ilk nasıl alışırsa öyle gider dedi bende uygun fiytlı olanını elektriksiz aldım

Aybarssena ben normalde hiç almayı düşünmüyordum ama bi tane kızım var 3 yaşında hiç yoktan onunla ilgilenirken koltukla öyle durmasın yanımızda olsun diye almayı düşünmeye başladım

Elifelif0110 İkisi de değil. Normal basit olanlardan alın. Elektirkli yer kaplıyo ama 5 6ay için o paraya değmez. 2.olanda bana güvenli gelmedi. Normal yerde olanlardan alın . ben yemek yaparken masa üstüne bile koyuyodum. Hatta arabanız varsa bi yere giderken arka koltukta siz yanınızda onu bile taşırsınız her yere

Ben elektrikli aldım elele dormire tercih ettim kullanmadım ama gayet iyi duruyor çok yer kaplamıyor hafif bi ürün tek elle kalkıyor

Elifelif0110 canim bütcen iyiyse kesinlikle joie elektrikli olan. Benim kullandigim hem manuel oluyor hem elektrikli 3 yöne dönüp sallanabiliyor ayrıca makinesinden ayrıldığında dahi pil takarsaniz manuel seklinde oldugu zaman titresiminde gazını ve kakasini cok iyi cıkarıyor. Rahatlatıyor :) öneririm

Elifelif0110 ben nuna ana kucağı aldım elektrikli değil bebek kendi ağırlığı ile sağa sola sallanıyor bir kere dokunmanız yeterli ayrıca 60 kiloya kadar taşıma kapasitesi olduğu için sonraki zamanlar da da üzerinde vakit geçirebilir ve iskeleti çok sağlam bebek kendini sallayıp hareket edip düşüremez bence bir araştırın