Youngmotherr eso14 kordonu pipi yapmışlar 🙈😬 benim oğluma da 20. Haftaya kadar kız demişlerdi doğuma kadar korkmuştum 😂
MadameNoire eso14 bana da hep erkek diyor ben bacak arası gördüm detaylida ama çok kalındı ve uzundu bana kordon gibi geldi bacak arası kapalıydı bayağı .. 😊
nurhuma17 eso14 kardeşime 8 ay hep kız dediler son kontrolde erkek olduğunu öğrendik ama çokta inanmadık dedik hep kız dediler son kontrol de nasıl değişir hemen diye inanmadık annem doğum yaptı getirdiler işte annem narkoz falan diyor ki bebeğimiz erkek oldu falan babama bizde kafası iyi ondan öyle diyor falan dedik neyse işte sonra getirdiler babamla bebeği ilk gördüğümüz de hemen bezini açtık hakikatten erkek 🤣
Melike_4949 eso14 bakalım canım sağlıklı olsunda inşallah gerisi önemli değil 🥰😅 doktorada güven yok artık
eso14 Melike_4949 amiiin inşallah ❤️ Bende ayın 5 inde gidixem bir aksilik olmazsa. Renkli bakılacak tekrardan. İl dışına çıkıcam bulunduğum yerde bir özel hastane yok maalesef 😂 şişliğe bakıcaklar.
elmaelmaelma eso14 ayy şimdi baktım, bi de isme özel hazırlık falan yapmışlar😅 Bizim cinsiyet genetik testte belli olmasa muhtemelen bi tedirginlik yaşardım bu videodan sonra 😂
aslhnkrts9 eso14 ya iki doktor takipliyim biri perinatoloji doktoru doçent diğeri de onun yetiştirdiği kendi doktorum 😂 biri yanılsa diğeri yanılamaz diyorum 😂
3_oglan_annesi eso14 ablam dgl kuzen 🤭eskidendi şuan çocuk okula gidiyo hani eskiden olablr derinde bu zamanda yanlışlıkla bana şey getirtir aklıma acaba karışmış olablr mi 🙈
eso14 3_oglan_annesi eskiden tabi bana da garip gelmiyor ama şimdi ki dönemde yıl olmuş 2024 hala olabiliyor bide yani garip bi şekilde bu sene çok duydum ben böyle. Bu senenin bebeleri sürpriz yapmayı baya seviyor 😂