eso14 Esra_Omer_21 amin inşallah hele o kadın nasıl organizasyon yaptırmış üzüldüm bir yandan emeğine 😂
Susamannesiiii eso14 Haftadayım din kontrolde doktor heralde kız dedi o videoyu da gördükten sonra psikolojim bozuldu ya
seymaa7 eso14 ay o haberden sonra bende tedirgin oldum doktorumuz her gittiğimizde erkek diyor umarım yanılma olmaz çoğu şeyini isimli yaptırdık😂
eso14 seymaa7 valla herkes bebesinin pipisine sahip çıksın 😂😂😂 iyice bakın kontrolde video çekin sjsjsjsnnsn
3_oglan_annesi eso14 vala hastane sasiriyo bizde anlamadkki herşey kız diye hazırlandı snra erkeğe nasip oldu 😂
eso14 3_oglan_annesi illa Kİ fotoğraf vermişlerdir ablana 😂 valla benim durum ne olacak bilmiyorum 😂 26. Haftada klitoriste şişlik oluyor mu acep ya
Susamannesiiii eso14 Maalesef 😀 değişmez heralde artık özel hastane üniversite ve devlet hastanesi kız dedi öyle devam eder inşaAllah 😃
3_oglan_annesi eso14 ablam dgl kuzen 🤭eskidendi şuan çocuk okula gidiyo hani eskiden olablr derinde bu zamanda yanlışlıkla bana şey getirtir aklıma acaba karışmış olablr mi 🙈
elmaelmaelma eso14 ayy şimdi baktım, bi de isme özel hazırlık falan yapmışlar😅 Bizim cinsiyet genetik testte belli olmasa muhtemelen bi tedirginlik yaşardım bu videodan sonra 😂
MadameNoire eso14 kordon hep bacak arasında imiş yaniltmis işte.. ben erkek dese de iki türkü de bekliyorum ona göre ama sormuyorum ya hani cinsiyeti ne diye akışına bıraktım dogumda ogrenmek daha zevkli olacak 😄😄😇🥰
eso14 MadameNoire valla bende öyle yapim diyorum çevrem sağ olsun saklıyor diye dedikodumu çıkarmış sjshshshhshs
eso14 MadameNoire bende merak ettim şimdi. Kız dendiğinde boş muydu bacak arası şiş miydi yoksa boş muydu 😂
nniduaa eso14 bende tam bir hafta önce doğum yaptım ve sadece 1 kere cinsiyetini sormuştum doktora erkek demişti 18 ya da 19. haftada doğum yaptıktan sonra acaba değişmiş mi diye ilk cinsiyetini sordum 😄😄
eso14 nniduaa kız valla ben her gitmem de sorardım açıkçası sjshhs gerçi sordum da ne oldu iyice karıştı birbirine shshhs
MadameNoire eso14 hiç kız demediler ki hep erkek dediler ablama doktor doğunca gostermis kaldırıp bak kızın oldu diye hahahaha🤣🤣
ArasCagla eso14 ben hem devlete hem ozele gitttim devletteki makineler daha guzel siyah beyaz kaliteli ve duzgun cikti veriyor sadece 4 boyut yok sehir hastanesi benim gittigim
MadameNoire eso14 bana da hep erkek diyor ben bacak arası gördüm detaylida ama çok kalındı ve uzundu bana kordon gibi geldi bacak arası kapalıydı bayağı .. 😊