sryy _Hulya7106 aslında tükettikletimle değil gebelik şekeriyle alakalı biraz suan diyet yapıyorum ama bakalım ne olcak sonraki kontrolde. Bebeğinizin kilolu olmasına cok heves etmeyin bırakın haftasında gitsin 🥰
Naciyemutlu _Hulya7106 zaten şeker hastasıyım canım tip1 diyabetim var. Aynı dediğin gibi söyledi 2 3 hafta ileri olursa sıkıntı dedi belki de genetik iridir korkma dedi😇
_Hulya7106 eda006 ayyy bitmiş bitmiş ne kalmış gerçekten finallardesin sağlıkla al inşallah kucağına 😂😍🤲🏻
ilaxidexi ay benim kızçem biraz zayıf galiba sizin yazdıklarınıza bakarak, 24+1de 663 gr 29 cmdi 🤷🏼♀️
ilaxidexi sryy doktor da öyle söyledi ama yazan arkadaşların yavruları maşallahlıklar 🧿🧿🧿🧿 tabi sağlıklı olsunlar da kilo boy mühim değil 🤲🏼❤️
sryy ilaxidexi o tosuncuk annelerinden biride benim 😅 gebelik şekeri kaynaklı aslında yanisi bırak haftasına göre gitsin sağlıkla gelsin
zk92 @Aysegul-12 benim bebeğimde zayıftı. Ne yaptıysam olmadı. Kendim 20 kilo almıştım ama bebeğim 40. Haftada 2800 gr doğdu. Çok üzülmüştüm sonra toparladı ama. Dr. a çok zayıf dediğimde sen aynaya bakıyor musun demişti bana 😂
_Hulya7106 Seymom yaa çok teşekkür ederim dağ saglim bir sancıda kolay bir doğumla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim