Hellööğğğ evribadi 😄 O kadar çok bebek beziyle ilgili post açılıyor ki deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim.
Gebeliğimin 5. Ayında malum ekonomimiz nedeniyle bebek bezi stoğu yapmıştım. Prima premium care ve sleepy almıştım. Yenidoğan kullanımına başladım hem prima hem sleepy i aynı anda kullandım. Primadan aşırı memnundum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Fakat sleepy maalesef sızdırma yaptı. Gündüzleri sık aralıklarla değiştirerek sleepy i bitirdim. Sleepynin kalıpları küçük prima 1 bedeni kullanmaya devam ederken sleepy oğlumun totosuna küçük geldi. Gebe okulu grubumuzda bebek bezi tavsiyesi istedim. Molfiks baby turco ve goondan bahsettiler. Goon aldım japon markası. Kullanmaya başladım prima muadili kanısına vardım. Şimdi goon kullanıyorum ve sızdırma ya da pişik olayıyla çok şükür karşılaşmadım. Belki bu 3 bezi denemiş olmam sizlere de bir yol gösterir. Fiyat açısından goon ile yolumuza devam edeceğiz. Sevenlerimize duyurulur diyeyim de tam olsun 😂😂 kolay doğumlar, sağlıklı büyütmeler, keyifli forumlar.. 🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸
Bebek Bezi Tecrübelerim 😂
Nnoktaa sleepy fazlaca taşırıyor elimdeki paketler bitince goon deneyeceğim 😊
- Düzenlendi
Nnoktaa Sleepyi allah bildiği gibi yapsın,😂😂 hep taşırıp sızdırdı üstüne bi de çocuğu pişik yaptı.. Molfixe geçtik ve dünya varmış dedik. Bi paket bebem natural aldım geçen civilde görüp az bi miktarda. Kullanıcıları çok memnun diye onu denicem bir de
tugcesakzci sleepy nin kadın ürünleri iyi ama bebek ürünleri ncık sınıfta kaldı. Molfix nasıl bir de onu deneyeyim diyorum 😂 keşke şu ürünleri 5 li paketlerde falan yapsalar. Koca paket kalmaz elimizde 😂
mombarbie_ şiddetle tavsiye ederim 😂 birbirimize verdiğimiz tavsiyeleri boş geçmeyelim 😂😂
Nnoktaa sleppy bio natural aldım doğum için ama onu mu kullanmıştınız siz
Nnoktaa ay kendime bile alasım gelmiyo adını görünce sinirleniyorum 😂 keşke ya bebem naturali bile denemek için 35 lı falan aldım. Popişe iyi gelmezse komple çöp 😂😂
tugcesakzci bebem naturalde sızdırıyo gece 2 bez değiştiriyorum geçirdigi için 😂
mombarbie_ sleppynin hangisi taşırıyor acaba? Ben de bionatural olanını aldim
tugcesakzci valla bazen şeyi düşünüyorum yakın olsak sürekli bez değişimi yapsak kendi aramızda 😂
Uydurbisey benim yazımda belirttiğim de bionaturaldi 😬
Nnoktaa ben Sleepy hiç sevmemiştim Prima iyi tabi ama maliyetliyse molfix güzel biz de molfix i sevmiştik 😊
- Düzenlendi
Nnoktaa oğlum 32 aylık maalesef hala tuvalet eğitimine geçmedik en başından beri sleepy natural arada da bio natural kullanıyorum çok memnunum hiç tasirma olmadı 3 4 kez ya olmuştur ya olmamıştır oğlum maasallah hiç piştikte olmadı Allah nasıp ederse yine oğlum olacak onda da sleepy kullanmayı düşünüyorum ben çok memnun kaldım valla 🥰
Asel_11 ay deme öyle deme 😂 Allah’tan civilden 70 TL’ye falan aldım 😂😂
Nnoktaa kargolayım ben sana djkdksdn
Nnoktaa ilk çocukta kullandım bedenlerinde sıkıntı var sızdırma da yapmıştı bir süre sonra ama farklı model falan alayım dedim iyidir demek yanıldık molfix en mantıklısı sanırım
Nnoktaa bende 16 aylik bilgimle yaziyorum. Baby turco , sleepy sızdırdı ikisi de bizde baby turco hatta mazot gibi kokuyordu , Prima pişik yaptı , goo.n pişik yaptı 😅 en son Molfixle kaldık başka bez kullandigimiz an pişik oluyoruz maalesef. Bu bebekten bebeğe değişiyor benim bebeğin asiri hassas teni maalesef. .
Uydurbisey natural olanı da tasiriyor bionatural olanda