yeni-annelik Sinem10 ben ayın 9 unda gidicem üç gün önceden gidip ikili tarama testi yaptırayım o zaman gittiğimde sonucum çıkmış olur hem siz devlete mi gidiyorsunuz özele mi
Sinem10 yeni-annelik Özele gidiyorum . Azerbaycan da yaşıyoruz biz bide yani türkiyede daha çabuk yada daha geç mi gelir sonuç bilmiyorum sizi yanıltmak istemem yinede 🙏
Ftmsntrk Mer3459 yaaa ne güzel bana da 12 de kız dediler ama hep erkek hissettim değişir mi acaba çok şaşırim 😄
Mer3459 Ftmsntrk bende hel kız hissettimmm doktor kız deyince dünyalar benim oldu hayırlısı olsun bakalım sağlıkla gelsin ama değişiyor gerçekten detaylıyı bekliyorum onda kesinleşir diye düşünüyorum
Ftmsntrk Ebruuuuuuu88 yaaa ne kadar çok var böyle değişen bize de 12 de kız gibi dedi doktorumuz daha gitmedik ama erkek hisediyorum inşallah bizimde değişir 😂
Ebruuuuuuu88 Ftmsntrk rabbim gönlünüze göre versin inşallah ☺️ önce sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil 💜
Zeynomsu Mihrimahsultan1 genetik test ile öğrenebilirsin bşz de yaptırmıştık. Ama usg de hata payı yüksek plur bu haftalarda 16 da bakılıyor çünkü