2prensesannesiiii Tugba1tugba valla benim dr nuba göre baktı 16+2 de de net kız dedi evet nub teorisinde de yanılma oluyor ama çok nadir bizde yanılma olmadı 2 bebeğimde de
buseyusuf27 Mihrimahsultan1 benn 12+3 de öğrendim erkek di 😁 değişmezse suan 18 haftadayım 13martta detaylıya gdcem bakalım 🤗 sizin kı kız olabılır erkek ayı gectı snrm kuzenım var oda sizle hemen hemen aynı kızı olck
Elif_49 @Tugba1tugba Benim doktorumda kemik yapısından tahmin etti 12+3 de cinsiyette oluşmamış dendi ve araştırdığım kadarıyla kemik yapısından yaklaşım doğru değil degil diyorlar sizin de mi öyleydi
Mihrimahsultan1 Sinem10 ne güzell erken ve doğru öğrenmek inşaAllah bende 12. Haftada gittiğim neyse gerçek cinsiyeti yanılma olmadan görürüm ya 🥰
Sinem10 yeni-annelik 2 li test için kan veriyorsunuz 3 güne falan geliyor doktorunuza atıyorsunuz gitmenize gerek olmuyor . Yani bende öyle oldu tabi bilemem de herkeste nasıl oluyor whatsaptan herşey normal yazmıştı o kadar
yeni-annelik Sinem10 ben ayın 9 unda gidicem üç gün önceden gidip ikili tarama testi yaptırayım o zaman gittiğimde sonucum çıkmış olur hem siz devlete mi gidiyorsunuz özele mi
Ebruuuuuuu88 12 de kıza benziyor dedi doktorumuz 16 hafta bugün erkek olduğunu öğrendik erken öğrenmek pek sağlıklı değil belli ki 😁
Ftmsntrk Ebruuuuuuu88 yaaa ne kadar çok var böyle değişen bize de 12 de kız gibi dedi doktorumuz daha gitmedik ama erkek hisediyorum inşallah bizimde değişir 😂