metemom_ Tatar59 memlekette yapacağım orda da özel hastane yok beni strese sokuyor bu durum yengem o devlet hastanesinde doğurup bir sürü sorun yaşadı korkuyorum açıkçası
Tatar59 minnos1mom Amiin çok teşekkür ederim. Rabbim her hamileyken kolaylıklar versin doğum, öncesi ve sonrasında da 🤲
Tatar59 metemom_ devlet Hastanesi’nde doğum yapmadım hiç bilmiyorum canım ama her hastane, her ebe, her doktor farklı. Belki çok daha iyi bir ebeye denk gelirsin sen. Ebe ve doktor ikisi de çok önemli. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsin
Lavinya24 Tatar59 sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi🥰 benim sorum şu bende panik atak var panik oldum yazmışsınız panik ataklı biri üstesinden gelebilir mi normal doğumun🥹
Tatar59 Lavinya24 kişiden kişiye değişir. Ben ilk dogumumda aşırı soğukkanlıydim. Doğumda çok fazla odaklanmıştım. Gram panik heyecan yapmamıştım. İlk doğumlar bu konuda çok avantajlı. Çünkü ilk defa yaşayacağı birşey. İyi mıydı kötü müydü onu bile anlamana imkan yok çünkü karşılaştırma yapamıyorsun. İkincide karşılaştırma imkanı var ve yaşayacağın herşeyi önceden biliyorsun o yüzden heyecan daha çok oluyor. Bende panik atak yok yalnız.
Lavinya24 Tatar59 evet panik atak bende var olmayan bile panik oluyosa ben kaldırabilir miyim diye sormak istedim. Teşekkürler cevap için hayırlı olsun tekrardan.
bbaby44 Tatar59 maşallah Allah basgislasin ya nst de nasil 100 leri goruyordunuz ben 30 larda 5 dakikada bir sanciyla icim disima cikiyordu acaba bizim nst cihazi mi bozuktu
Tatar59 bbaby44 herkesin sancıları hissetmesi farklı oluyor sanırım. Benim şu patlayana kadar iki dogumumda da hep hafif hafif geldi.
ikiprensannesi53 mavikalpvemavikalp yenidogan sık sık beslenmeli yani 1 saat meme 1 saat mama olursa sarılık hiç başlamadan kaybolur bu her zaman aklında bulunsun ne kadar çok beslenme o kadar iyi
busraozkan33 Tatar59 ilk gebeligim olduğu için sancinin nasıl bişey olduğunu bilmiyorum belime giren ağrıyı mi saymam lazım yoksa karnımın sertleşip inmesini mi
Tatar59 busraozkan33 bel ağrısı son zamanlarda sürekli oluyor bence ordan anlamanız daha zor. Sertlesmeye aynı anda bel ağrısı ve kasık ağrısı giriyorsa ordan anlayabilirsin. Böyle biseyle sıkıştırıyorlar karnıni gibi oluyor sanki.
Sema1818 Tatar59 Mother__25 Damlanur0524 ay benimde ilk doğumum olucak ve asiri korku sarmaya başladı beni 2 ayım kaldı doğuma 😂
Damlanur0524 Sema1818 nasıl doğurucaz çok merak ediyorum 9 ay boyunca karnımızda olup sonradan ay çok heyecanlı mutluluk verici bişey ama bi o kadar da sancısıydı dikişiydi çoooook korkuyorum 😖😖😖😖🤭🤭🤭
Tatar59 Damlanur0524 hepsi o anlık yaşanan gelip geçici şeyler. Hamilelik gibi. Hafızamızda kalmayacak hiçbirisi.
Aysegul1805 Hazalaskin mesela kan uyuşmazlığı olanlarda sarılık riski daha yüksek oluyormuş bugün asmde ebe söyledi, kimilerinde uzamış sarılık anne sütü sarılığı da oluyor. Tedavisi var ve kolay böyle düşünün