pnarpnar35 123NurKay123 çok sevindim canım gözün aydın olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🙏
pnarpnar35 123NurKay123 senin tüplerin mi kapalıydı tüpler kapalıysa aşılama tutmaz diye biliyorum nasıl oldu izmirdeymissin galiba ben de izmirdeyim nerde yaptırdın 🌸
123NurKay123 pnarpnar35 ege üniversitesinde yaptırdım ama işte dış gebelik var mı onu bilmiyorum böyle bir ihtimalde var ama birinde çok az geçiş vardı
Lamiakyk Goncatosko benim de 4 buçuk sene çocuğum olmadı. Tüp bebek dışında da mümkün değil dendi. Ama tevekkül ettim. Rabbim dilerse sebepsiz de olur dedim. Ve oldu da elhamdülillah. Hiç ummadığım bir anda. Sen de tevekkül et
pnarpnar35 123NurKay123 Allah Allah çok az geçiş olmasına rağmen aşılama yapmaları riskli değil mi canım ya dış gebelik ihtimali varken 😕 inşallah geçiş olan yerden tutunmustur sen olumsuz düşünüp stres yapma Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏❤️
123NurKay123 pnarpnar35 inşallah cnm bnm birinci çocuktan sonra kapandı tuplerim senin var mı hiç cocuk
Goncatosko Lamiakyk Allah bağışlasın 🙏🏼 çok teşekkür ederim ben de Allaha sığınıyorum o hayırlısını bilir bizim için ♥️
pnarpnar35 123NurKay123 benim tüpler kapalı değil kuzum aciklanamayan infertilite rahim filmimi tepecikte cektirmistim 2 klomen 2 gonalf asilamasi yaptırdım olmadı şehir hastanesinde devam ediyorum bugün tüp bebek sürecini başlattık 🌸
pnarpnar35 123NurKay123 14 bin devlet alıyormuş uygulama için 20-25 de ilaçlar tutar 30-35 civarı bisey ödersiniz tahmini dedi hemşire
123NurKay123 Bbk88 bende anlamdım ilk doğumdan sonra kapalı dediler sadece birinde cok az gecis var dediler tup bebekten başka çaren yok dediler ama şu anda hamileyim ikizlerime ❤️🥰🤲
Eliyuss pnarpnar35 böyle düşünmeyin hiç beklemediginiz anda kapıyi çalıveriyor 🥺😄 inşallah herkesin gönlüne göre olsun 🙏💕
pnarpnar35 Eliyuss Yaa amin inşallah 💕🙏🥰 sizin nasil oldu beklediniz mi uzun süre yoksa hemen mi oldu sağlıkla gelsin 🥰
Bbk88 123NurKay123 aaaa doğal yolla mii masallahh💗💗 cidden yani hamile kalan birinin tüpleri açıktır bir de enfeksiyon falan çok şiddetli geçirince kapanıyor diyorlar ama