kadirvefam gzdee11 evet yanılma olmuştu aslında bebek o kadar iri değilmiş ama doktora kalsa o gün beni doğurtacaktı
tubisssen Bende 37+ 1 im. 2. Çocuğum olacak sezeryan olacak. 8 martı düşünüyoruz 38+1 de sezeryan olmayı düşünüyorum öyle teklif etti zaten erken değil demi kızlar.
Asure123 Eslem2112 35+6yız. Tahmini doğum tarihi 30 Mart gösteriyor ama tabi ne zaman geleceği belli olmaz🥰 arada hafif kaşık veya bel ağrısı falan oluyor. Sizlerde de var mı? Veya kasılma falan
gzdee11 Asure123 merhaba bizim de 35+4 bu sabah kasık ağrım oldu yürürken çok zorladı beni. Benim bebişim makat pozisyonda dönmesi için bekliyorum döner mi sizce 🤭
Dillloooo Eslem2112 36+3. Zaman çook hızlı .normal doğum bekliyoruzzzz ne zaman gelir bilmiyorumm 🤣❤️🔥❤️🔥
Linagamze13 gzdehlal-36 bizde 36+1 deyiz ama bugün bulantı ve halsizlik var sağlık ocagina gittik tansiyon düsmus sizce birşey olurmu ilk hamileliğim doğum bu şekilde baslayabilirmi
gzdehlal-36 Linagamze13 benim ki yalancı sancıymış dinlenince geçti çok şükür uzanıp yattım . Benim de ilk hamileliğim o yüzden hiçbir fikrim yok maalesef
Kader-cevahir Cicekkiz20 bende pazartesi gittim ağrı sancı yok 😒sonuna kadar gelmeyecek bizim kızlar 😀
Bekledigimmucizemm Eslem2112 34+4 üz bizde iki hafta sonra gidip gün alacağız martın 20 sinden sonra olur da hangi gün belli değil sağlıkla kavuşalım inşallah 🐣🤰
1sadeturkahvesii Bekledigimmucizemm 34+5 bizimde Salı günü kontrol var inşallah günümüz belli olur martın son haftası diye düşünüyorum ama bakalım ☺️
Bekledigimmucizemm 1sadeturkahvesii sağlıkla gelsin bebişler inşallah bizimde büyük ihtimalle son haftası olur çok az kaldı sabırsızlık heyecan hepsi karmaşa