Gamze_yildirim Eslem2112 son 20 günüm kaldı 37+1 im çantam tamamen kapanmadı fazla eksiğim var hala kimse de umursamıyor bende umursamayi bıraktım artık annem gelicekti sözde Mart başında ev tasiycsz hastaneye giderken geliriz artık diyor sen arkadaşına bırak diyor çocuğu stres stres stres yani hafif hafif kasığımda batmalar yaşıyorum artık dogurursam koşuşturmali o an eksiklerimi tamamliycaklar ben hastanedeyken🤦🤦
Cicekkiz20 Kader-cevahir bizi kandırıyorlar bence öyle benimde kız bizde 39+1 iz hiç gelmeye niyeti yok keyfi yerinde dün nstde hiç sancı bile çıkmadı😂
Kader-cevahir Cicekkiz20 bende pazartesi gittim ağrı sancı yok 😒sonuna kadar gelmeyecek bizim kızlar 😀
Elf2934 Bsra54 hani boyle gün falan aliyosunuzya normal doğum istemediginiz icinmi acaba yoksa doktormu öyle uygun gördü merak ettim
Seymaaydn Eslem2112 bizim de 37+3 15 marta sezeryan günü aldık çok korkuyorum ama yavrumu sabırsızlıkla kucağıma almayı bekliyorum
Gloria06 Eslem2112 36+5 . Yarın doğumla ilgili görüşmeye gidilecek, sezaryen teklif edeceğim. Ona göre de tarih verilir belki. Mart’a geldiğimize, sonunda sıranın bize geldiğine inanamıyorummmmmmm🥲🥲🥲🥲
Nrsn2024 38+1 olduk bugün kontrolüm var hem çatı muayneside olucam heyecanlıyım..minik oğlum ne zaman gelmek isterse beklemedeyiz.. hastane çantamı hazır sayılır sadece 3-5 parça bnim eşyamı ütüleme yapıp bavula koymam lazım yarın onuda yapmayı planliyorum💙
Feride_gnydn55 36 + 4 olduk ama doktorum gün vermiyor 40 haftaya kadar bekliyoruz doğmassa ona göre hareket ediyoruz diyor normal mi sizce
busraozkan33 Feride_gnydn55 normal bana geçen hafta gün veremem 40i bile görebilir dedi bugün ise iyice aşağıya inmiş her an gelir dedi senin çekeceğin iki sanciya bağlı bebek asagiya indimi tamamdır
Sulemrullah busraozkan33 bana da 42 i görürsün dedi. 39+5 im. Bebeğinizin kilosu kaç? Acaba kiloya göre mi oluyor doğumu. Herkes doğuruyor bizimki 10 aylık doğacak :) benimkide erkek
Bebeklinko24 5 martta sezeryanım var ilk gebelik bebiş makat geliş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ☺️