Yarennasal Malajin17 doktorumu aradım şimdi iğne etkisi geçmiştir dedi normalde regli günü kan vermeni isterim ama çok merak ediyorsan stres yapma bugün kan ver bir bakalım dedi
Malajin17 Yarennasal yani hocalar genelde 60 görmek yerine 500 görmeyi tercih ediyorlar Garantiye almak için.ben 11. Gün 61 ile öğrendim darısı başınıza inşallah
Yarennasal pnarpnar35 doktorumu aradım şimdi iğne etkisi geçmiştir dedi normalde regli günü kan vermeni isterim ama çok merak ediyorsan stres yapma bugün kan ver bir bakalım dedi
Yarennasal myangelson doktorumu aradım şimdi iğne etkisi geçmiştir dedi normalde regli günü kan vermeni isterim ama çok merak ediyorsan stres yapma bugün kan ver bir bakalım dedi
Yarennasal Nese6373 doktorumu aradım şimdi iğne etkisi geçmiştir dedi normalde regli günü kan vermeni isterim ama çok merak ediyorsan stres yapma bugün kan ver bir bakalım dedi
Yarennasal myangelson bilmiyorum ama şuan inanılmaz karnım ağrıyor sancılı bir sekilde regli olacakmışım gibi hayrolsun 🙏🏻
myangelson Yarennasal hem adet hem hamilelik benziyor her ikisi de olabilir birşey diyemiyorum inşallah hamileliktir 🤲🏻🤲🏻
Yarennasal Kubra001111 yerleşme olunca böyle karın ağrısımı oluyor ay ölücektim ağrıdan cok fenaydi kabızda oldum 2-3 gündür zaten hemoroid var onuda tetikledi mahvoldum
Gamzeee00 Yarennasal canım inşallah vardır ben 13. Gün dayanamadım yaptım silik çizgi çıktı sonra gittim kan verdim 43 çıktı çok şükür benim gibi bekleyen herkese rabbim yaşatsın bu duyguyu ilk gün kendime gelemedim inanamadım yani
Yarennasal Gamzeee00 ne güzel ya cok sevindim sağlıkla kucağınıza alın banada nasip olsun insallah bugün 11. Günüm 🙏🏻