myangelson Yarennasal inşallah pozitiftir ya görüyorum sizi hepimize dua ediyorum hayırlısıyla evlat sahibi olmak için 🤲🏻 gününüz geldiğinde kan tahlili verin bakalım umarım pozitiftir
Malajin17 Yarennasal canım ben de aşılama yaptım 11. Gün kanda öğrendim hemen. Evdeki testler her zaman yanıltır yarın yada öbür gün acilde ver hemen öğren. Negatif olursa rahatlarsin. Pozitif olursa ki inşallah mutluluğunu yasarsin
pnarpnar35 Yarennasal kararttığın fotoda var gibi gözüküyor ama tamamen negatife dönmediyse iğne etkisi olabilir canım her gün yaptın mı? Ben 12. 13.gun bile silik gördüm sonra adet oldum testlerinde koyulasma olursa var diyebiliriz istersen yarın da yap inşallah vardır 🤲🌸
Yarennasal pnarpnar35 doktorumu aradım şimdi iğne etkisi geçmiştir dedi normalde regli günü kan vermeni isterim ama çok merak ediyorsan stres yapma bugün kan ver bir bakalım dedi
Ebbruc Yarennasal bilmiyorum çok üzgünüm şuan, çatlatma iğnesinden umutluydum ama olmadı. Biraz akışına bırakıcam yapabilirsem eğer, umarım sen güzel haberler alırsın 🙏🏻❤️
Yarennasal Malajin17 doktorumu aradım şimdi iğne etkisi geçmiştir dedi normalde regli günü kan vermeni isterim ama çok merak ediyorsan stres yapma bugün kan ver bir bakalım dedi