Y1453 rumeysaa0 bu sene herkes doğa koyacak sanırım 😊 bizde 38 haftalık olduk ve ismimiz zeynep doğa 😊
Aylamom Benimde nasip olursa kizim olacak ismini esim ELIF ben MASAL istiyorum ELIF MASAL 🌸 olacak nasip olursa ama 2 oglum var biri AHMET digeri DOĞU ATLAS Oglumla yaslari yakin olacagi icin DOGA ismide hosuma gidio ama ogluma hamileyken bile ruyamda elif masal koydugumu gormustum o gunden beri hep bu isim aklimizda
Aylamom Ayrica fikir olsun sizlerede Piyare Eflin Efla Melin Yade Parla Kumru Mavi Helen SONSUZ isminide ilk defa duydum instigramda
Aybenar @rumeysaa0 bizimde nasipse nisan ayında doğum bizde netleştirmedik ama en azından aza indirdik iki ismi olacak 2. İsmi Eva ama ilk ismine karar veremedik Roza Lavin Duru arasındayız ama Roza da elendi gibi 🙈 fikir olsun sizede
Bebeklerim1228 rumeysaa0 Pera isminin anlamı iyi ve güçlü olmak demek doğa da zaten normal doğa yani 😅🥰
Tuliy5 Bebeklerim1228 Pera’nın öyle bir anlamı yok yalnız 😅 sadece Yunanların Beyoğluna verdikleri isim. Kulağa hoş geliyor o ayrı ama isim sitelerinde yazan anlamlara kanmamak lazım
Ebrutugay rumeysaa0 ay ışığının kumsala yansıyan ışıltısı demek türkçede aynı zamanda irish ingilizceden geliyor okunuşu ayris o anlamı da gözbebeği demek
Merve_3351 rumeysaa0 kız şimdi değişik diye fazla değişik isimler söylerler türk kökenli olmasına bak sen
Merve_3351 Ebrutugay ayşe arapça bir isim? Değişik isim olsun diye gerçekten uydurulmuş isimler seçmek özeliklede kökenleri farsca yunanca arapca oluyor
selmabuyukdere Ebrutugay annelerin artisliginden öyle isimler kalmadı artık. Onlar konulursa asıl değişiklik olur. Maalesef layliylom oldu isimler