Nur_Alp O kadra gelmiyor dedim 29 Şubat ta da hiç istemiyordum ama şuan hastanede açılmam olmasını bekliyorum sancılarım düzenli geliyor ama açılma 2 cm ilerlese de doğursam artık ya ama 29 Şubat hiç hoşuma gitmedi 😂😂💙
Twochildren Nur_Alp Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏 Sanırım bende bugün doğururum inşallah evdeyim ama harika sancılarım var dayanıyorum şuan öğlen doktora gideceğim inşallah
neanladinyurdagull Nur_Alp anam ilk aklıma gelen kaç yılda 1 doğum günü kutlayacağı.Allaj yardımcın olsun sağlıcakla gelsin bebiş inşallah 🧚🏻♀️ Sabır sabır ya sabır
Cucu_01 Nur_Alp Ay bende 29 şubat plsun diye dua ettim hep ahahaha masrafsız iştr ne güzel 4 senede bir 🤣🤣
Nur_Alp Twochildren amin inşallah Allah razı olsun bol dua edin lütfen suni sancı almaktan çok korkuyorum sancılarım aynı şekil devam ediyor inşallah açıklığım artmıştır 🥺🤍
Twochildren Nur_Alp yürümeye çalış bol bol yatma kalk canım anne, hadi birbirimize dua edelim inşallah çok kolay geçer 🙏🙏🙏
Nur_Alp Berna9097 amin inşallah Allah razı olsun bebişini bekleyen herkese rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🤍
Nur_Alp Twochildren amin inşallah yürürken aniden kitleniyorum duruyorum sancı vuruyor o an sadece oturup ağlamak istiyorum 🥺
Twochildren Nur_Alp ilk doğumun mu?? Yürü yürü daha hızlı açılman olacak dayan dua et bol bol, gönlünden geçen ne olursa kabul olur derler hepimize de dua et bende sana ediyorum 🙏
Nur_Alp Twochildren evet ilk doğum dayanamıyorum ya bari eve gidebilsem bir duş alsam sıcak iyi gelirdi ya 😞
Nur_Alp neanladinyurdagull inan başta çok takiyordum ama hiç umurumfa degil şükür geçti o doğum süreci tüm sancılarımı çektin 9 cm açılma dan sonra sezeryan oldum ölüp dirildim resmen 🥺😞 neyse ki bebeisim de bende iyiyiz Rabbime bin kere şükür olsun çok korktum bebeğime bir şey olacak diye ne olursa olsun hayırlısı olsun 🤍
Nur_Alp Aynur_55 yok ya salı günü başladı akşamdan Perşembe gece 1 de hastaneye geldim saat 7 de 5 cm açılma oldu 9 da 9 cm açılma oldu suyum geldi ama bebek gelmedi kalp atışları azaldı acil sezeryan oldum ☹️
Nur_Alp MadameNoire kesinlikle her şeyin hayırlısını dilemek lazımmış o kadarkafaya taktım ki sonuç çok kötü oldu sezeryan istemiyordum 29 Şubat istekiyorudm rabbim ikisi birden nasıl etti vallahi normal doğumun tüm sancılarını çektim açılmam 9 cm odlu suyum da geldi ama bebek gelmedi kalp atışı azaldı acil sezeryan oldum
Twochildren Nur_Alp keşke hemen gitmeseydin ilkinde böyle tecrübesizlikler olabiliyor ben dayanabildiğim kadar evde dayanmaya çalışıyorum. Allah yardımcın olsun 🙏
Nur_Alp Papatya123_ normal doğumun tüm sancılarını çektim 9 cm açılmam oldu bebeğin suyu da geldi ama sonuç sezeryan ☹️
Keliff Nur_Alp nedense bende hiç istemiyordum şükür atlaticaz 29 tarihini artık 4 yılda bir doğum gününü kutlarsiniz😉