Kızlar akşam üzeri birden günlerdir kahverengi süren akıntım yerini kırmızı kanamaya bıraktı bundan korkuyordum zaten birden basladı direkt acile gittim, doktor bebegin cok kücük oldugunu ve kalbinin attıgını gördü buraya kadar herşey normal ama kanama azalmazsa tekrar gidecem bol dinlen dedi agır iş yapma düşük riski olabilir dedi😢 cok korkuyorum rabbim korusun ne yapabilirim bildiğiniz dua varmı bebegimin korunması için.. Bu durumu yasayan varmı aranızda Bi çare… 😭

Zyd15 kaç haftaliksin canım progestan verdimi sana keşke yatış yapsaydı bendede oldu ben 3 gün hastanede yatisim yapıldı

Off nasıl birşey vermez ya bu yurtdışı doktorları neden böyle. Progestan fitil ve iğne vermesi lazımdı. Ayaklarının altına yastık koy poponun altınada. Ikınma gerekmedikçe ayağa kalkma kendini zorlama. Sağlıklı bir bebekse tutunur ama ne yaparsan yap olmayacağı varsada olmaz canım. Bende sürekli kanama geçirdim halada riskliyim iğne ve progestan fitil kullanıyorum serklaj yapıldı yatıyorum öyle. Umarım kanama alanın hemen kaybolur rabbim bebeğini sana bağışlasın 🙏

Ozgednc gercekten öyle cok sagolun deneyeceğim sürekli yatıyorum zaten… yarın Baska Bi hastaneye gideceğim sabaha kadarr bşy olmazsa inşallahh zaten ıkındıkca kan kaybediyorum tuvalete zor cıkıyorum agrıdan uyuyamıyorum allahın bir mucizzesş bana bu bebek benim ilk normal yolla olan bebegim eşimden kaynaklı hep tüp bebek yaptırdık bu güne kadar Bi evladım var bu cok surpriz oldu bize rabbim korusun 🤲

Ozgednc umarım banada progestan verir ignede kullandım daha önceki tedavilerde suan agrı kesiciden Baska bşy kullanmıyorum oda fayda etmedi..

Zyd15 rabbim sana bağışlasın inşallah canım hiç kalkma sürekli yat yatarak drdavi oluyo zaten ama keşke bı verdeydi progestan o çok iyi ben 15 haftadan itibaren kullanıyorum 27 haftalık oldum kanamam durdu ama halen kullaniyorum

Zyd15 nasıl ilaç vermezler anlamıyorum ki… bende 6.haftamda lekelenme arkasından adet kanaması gibi kanama yaşamıştım şimdi 9.haftam hala ilaç kullanıyorum düşük tehlikesi için…. Bol bol yat ıhlamur tarçın biberiye vs kullanma yemeklerde düşüğe sebep olabiliyor ilaç vermedilerse böyle dikkat edelim… dualarım sizinle dilerim düzelir🙏🏻🥺

Zyd15 ah şimdi gördüm çok üzüldüm🥺🥺 ne denilebilir ki…. Merakımdan soruyorum nerede yaşıyorsunuz?🥺

Zyd15 ah şu yurt dışı doktorları anlamak mümkün değil ben de seninle aynı haftadayken hafif kahverengi lekelenmem oldu doktor günde 4 adet Progrstan verdi sonra 4 gün sonra yine oldu 3 tane 3 gün arayla iğne verdi ve tuvalet dışında kalkmam yasaktı şuan 12 haftalığım progestan yeni 3 e düştü bol bol dinlen bol bol su iç tuvalet dışında kalkma ıkınma kabız olmamaya özen göster inşallah sağlıkla tutunur minik

Arelmom_ cok geç maalesef kaybettim… Ülkemiz ne kadar kıymetli hastane doktor acısından…

Zyd15 cnm düşük olursa progestan bunu engellemiyor biz veriyoruz ama çokta ise yaradığı söylenemez demsti profesör..Korkma sağlıklı gebelikse tutunur insallh.Sagliksizsa biz onu tutmaya calismayiz demsti herşeyin hayirlisi üzülme Rabbim saglikli bir sekilde tekrar nasip eder insallh😏

Zyd15 ah gerçekten mi ah ya çok çok üzüldüm belki Burda olsanda olucak oydu bilemeyiz ki şimdi yazdıklarım için bende ekstra üzüldüm herşey rabbimden bilemezdik ki evet belki burda olsaydınız o ilacı kullanıp belki daha sonra yine sonuç bu şekilde olabilirdi

Zyd15 yaa çok üzüldüm Allah sabır versin üzme kendini nasip herşey hayırlısı buymuş demekki öyle demekten başka bı çare yok