1sadeturkahvesii aynılarını o haftalarda ben de yaşadım doktorum yalancı demişti gerçek sancı geldiğinde ne olduğunu anlayacaksın diyor 😄 şimdi de aynı sorunları yaşıyorum 39 olduk hala tık yok

Zeynepbb karnımın sertleştiğini daha önce de söylemiştim normal olur artık demişti doktorum ama bu kadar rahatsızlık vermiyordu önceden son iki gündür rahatsız edici olmaya başladı 🤦🏻‍♀️

Zeynepbb aynısının tıpkısıyım ben mi yazdım diye baktım 39. Oldum bekliyorum

Bizde 37 haftaya giriyoruz ama göbeğimin üstünde uyuşma ve karın sertleşmem var. Bende hala yalancı mı değil mi anlayamıyorum. Genel anlamda ara ara batmalarda oluyor

Halos16 inşallah artık gelirler nasıl anlayacağımı da çözemedim daha doğum sancısını 😅

Zeynepbb içim rahatladı biraz valla 🤦🏻‍♀️ araştırdığımda da iskelet sistemi güçlendiği için baskı yapıyor yazıyordu bebişlerden dolayı oluyor sanırım sancı mı diye korkmuştum

_Betus58_ normal bir durum diye yorumladım herkeste oluyor demek ki korkmuştum bende tecrübesiz olunca 😂

Göbeğinizin üstünde uyuşma yanma oluyor mu peki benim geceleri olurdu sağıma yatınca iki gündür tüm gün devam ediyor. Acımaya başladı