1sadeturkahvesii 34+4. haftadayım iki üç gündür çok arttı karnım semsert oluyor ve o esnada sanki uyuşuyor gibi farklı bir hissiyat veriyor ve biraz canım yanıyor bazen vajinal bölgede batma sızlama da hissetmeye başladım sizce bunlar normal mi yalancı sancı mı nedir kontrolümüz haftaya
umrumdadegil 1sadeturkahvesii canım eğer düzenli bir şekilde geliyorsa gerçek sancı düzensiz oluyorsa yalancı sancıdır
Hamilebirisi_06 1sadeturkahvesii evet sancı ama nstye girdiniz mi hiç düzenli değilse yalancı sancılardır
Zeynepbb 1sadeturkahvesii aynılarını o haftalarda ben de yaşadım doktorum yalancı demişti gerçek sancı geldiğinde ne olduğunu anlayacaksın diyor 😄 şimdi de aynı sorunları yaşıyorum 39 olduk hala tık yok
1sadeturkahvesii umrumdadegil teşekkür ederim dikkatli takip edeyim duruma göre giderim korktum bende
1sadeturkahvesii Hamilebirisi_06 teşekkür ederim iki gündür biraz sık olmaya başladı fikir almak istedim
1sadeturkahvesii Zeynepbb karnımın sertleştiğini daha önce de söylemiştim normal olur artık demişti doktorum ama bu kadar rahatsızlık vermiyordu önceden son iki gündür rahatsız edici olmaya başladı 🤦🏻♀️
1sadeturkahvesii Zeynepbb böyle sanki karnımın altından üstüne doğru hafif uyuşukluk geliyor ve biraz zor nefes alıyorum o esnada
Zeynepbb 1sadeturkahvesii evet ben hala bu sorunu yaşıyorum daha bu hafta doktoruma sordum bebek hareket ederken baskı yaptığı için oluyormuş
ftmkpc Bizde 37 haftaya giriyoruz ama göbeğimin üstünde uyuşma ve karın sertleşmem var. Bende hala yalancı mı değil mi anlayamıyorum. Genel anlamda ara ara batmalarda oluyor
1sadeturkahvesii Zeynepbb içim rahatladı biraz valla 🤦🏻♀️ araştırdığımda da iskelet sistemi güçlendiği için baskı yapıyor yazıyordu bebişlerden dolayı oluyor sanırım sancı mı diye korkmuştum