nniduaa ellerimi hissetmiyorum bazen. Aslında daha sadece 6-7 kilo aldım ama karnımın altını da göremiyorum. Ben de istemedim ama o ben yaparım diyor. Başka yapacak kimse de yok. Daha 2 ay var bu kadar erken bitkin düşmeyi beklemiyordum
Eşiniz sizi ne zaman yıkamaya başladı?
Burcu9125 ilkinde son haftalar yardım etti 41 hafta bitene kadar çok zorlanmistim 38 de fln galiba ikincide zaten çocuk olunca ona baksinda ben hallederim kafasindayim ayna karşısında otururarak asasinin temizliğinide kendim yapabiliyorum. Çok şükür yarın doğumum var iki çocukla banyoyu da unuturum gibi geliyo ama hayırlısı . Dualarınızı beklerim
Burcu9125 Kendi işimi kendim halletme taraftarıyım. Tabi riskli zorlu hamileler kesinlikle yardım istemeli.
Burcu9125 temizkemeyi doğruna kadr ben yaotim zar zor bı şekilde
Burcu9125 henüz o kadar büyümedi karnım ve hamilelik başındayım ama ihtiyacım olursa kocamdan başkasından yardım isteyeceğimi düşünmüyorum eğer ki kişisel temizlik yapamazsam yardım edeceğini de biliyorum bence karı koca arasında sorun olacak bişey değil dünya hali ne olacağını bilemeyiz o yüzden bence hiç bu durumdan çekinmeyin
Eşinizin sizi yıkaması kadar normal ne var ya hamilelik dışında da eşler birbirimi yıkayabilir ne bar bunda gayet normal ama genital bölge temizliğini eşime ben de yaptıramam
Burcu9125 3 üncü hamileliğim evlendigimden beri hiç yıkamadi Eşim herşeyimi kendim yapmaya calisiyorm Bende 70 kiloyum gobusum Büyüdü baya Daha 19 haftaligim Diğerlerinde 70 tim ve göbeğim büyüktü sadece karnım bana ağır geliyordu Kendim Yapmaya çalışıyordum Doğuma kadar Allah’ım yardım etsin hepimize bebgimizi sağ saglim alalım elimize
Asure123 tüy dökücü krem kullancam ben her yere sürünce tertemiz oluyor