Kızlar Ankarada yaşıyorum. Buraya da yabancıyım daha önce hacettepe de tedavi görüyordum ama orada gebe takibi yapan sadece bir doktor var önerilerinize açığım . Yardımcı olursanız sevinirim 1 ay sonra kontrolüm var 7+5’ten selamlar

Ben etlik şehir Hastanesi’ne gidiyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim güler yuzlu ve ilgililer. Son aylarda gebe okulu mevcut gebe okuluna giden gebelere doğumdan sonra tek kişilik oda önceliği tanınıyor. Odalari da güzel jakuzi pilates setleri her şey var özel hastane imkanı

Peki riskli gebelik ihtimaline karşı doktor kadrosu nasıl biliyor musunuz sizin gittiğiniz doktorun ismi nedir . Kaç haftalık bu arada :)

BusraaZeynep ben 14 haftalığım riskli gebelik hakkında pek bir bilgim yok maalesef. Bir kaç defa doktorların asistan doktorlarına denk geldim onun dışında en son Gülcan Kocaoğluna gittim çok memnun kaldım tatlı bir hanımefendi. Sümeyye ve Ecem hocayı da öven çok ben bir hafta sonra Sümeyye hocaya gideceğim randevu açısından farklı doktorlar denk gelebiliyor

BusraaZeynep hayır ben gebeliğimi geç öğrendim biraz erken öğrenmiş olsam kesinlikle ona giderdim. Araya adam sokmamıza rağmen haftam büyük diye kabul etmedi maalesef. Kendisi aynı zamanda bir perinatolog ve alanında en iyilerden burada gidenler vardı. Forumda ara kısmında hastane adından aratabilirsiniz. Gidemediğim için doğumla alakalı net bir şey bilmiyorum sizi yanlış yönlendirmek istemem

tugcesakzci anladım teşekkür ederim. Benim 7 haftalık ama doktor 4 hafta sonra bir sonraki doktora git dedi artık o takip etmeyecek 11 de gitsem geç mi olur deniz hocaya acaba

Ben medicanadan doğum paketi aldım ama çok pişmanım doktorum çok övülen biri ama ben çok memnun değilim çünkü bana çok stres yaptırıyor asla dinlemiyor sürekli kendi konuşuyor

Ssassr ben de bi çok doktorda bunu yasıyorum kuzenim doktor şöyle bü öneride bulunmuştu doktora gitmeden kısa öz sorularını yaz öyle sor bunu dene belki işini kolaylaştırır. Bir de sabahtan beri bu konuyla ugrasıyorum bence hastanede doktorda şans işi ben de biraz şanssızım ve korkuyorum açıkçası stres oldum😂

BusraaZeynep gitmeden önce eşimle ikimizde soracağımız soruları hazırlıyoruz ikimizde soramadan geri dönüyoruz

Ssassr hastane de ilgili biri dalan var mı ya da asistanına falan danışsanız iyi niyetle yaklaşarak üzüldüm adınıza umarım daha anlayışlı davranır bundan sonra