Yeni_AnnnE2 İyi akşamlar yarın doktora randevu aldım şuan 5+1 bebeğim yarın 5 +2 olacağı için keseyi ultrasondan görebilirmiyim acaba bi tık metak ediyorum
Arelmom_ Yeni_AnnnE2 ben beta hcg 1175 ile gittim 4 haftalıktı kese gözükmedi cuma günüydü hatta 2 gün sonra kan ver dedi 2913 ile gittim 5 haftalık olmuştuk kese gözükmüştü inşallah seninde gözükür 🙏🏻
Smyra_dlk47 Canım Benim 5 haftalık gebelik Salı günü gittim görmedi beta hcg 1000 çıktı cuma günü tekrar gel bakacam dedi. İnşallah gösterir kendini 🥰
Yeni_AnnnE2 Smyra_dlk47 benimki 4 +2 yken 1558 çıktı bi hafta geçti şuan kaç blmiyorm ama umarım keseyi görürüm ilk gebeliğim biraz heyecan kaygı var 🙏🏻
Smyra_dlk47 Yeni_AnnnE2 benim de dış gebelik oldu 3 ay önce bu gebelikte korkuyorum sürekli kan veriyorum bana kalsa hergün vericem kanı :) Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Yeni_AnnnE2 Smyra_dlk47 amin inşallah sizde sağlıkla alın kucağınıza🙏🏻hiç kötü düşünmeyin akışına bırakın sık sık kan vermek zararlı değlmi
Smyra_dlk47 Yeni_AnnnE2 beta hcg düşmüş mü diye meraktan sürekli veriyorum kanı ama sanmıyorum zararlı olacağını
Durux Kızlar 48 saatte 2 katından fazla artarsa bir soruna mı işaret acaba. Adet günümde kan vermiştim 205 ti 2 gün sonra tekrar verdim 570 olmuştu nerdeyse 3 kat artmış bir zarar olur mu
Yeni_AnnnE2 Smyra_dlk47 Durux Durux Artması iyi diye biliyorm değerinize göre internette kaç haftalık olduğu gözüyor örnğ benmki 1558 di 4 5 haftalık diye geçiyor ztn
Durux Smyra_dlk47 düşmesi iyiye işaret değil diye biliyorum ama hızlı yükselmesi de zararlı mı diye diüşündüm
Yeni_AnnnE2 Smyra_dlk47 bende kansızlık ve demir eksikliği varda bide iğneden sebepsizce korkuyorm iğne koluma girince bumuydu korktğm diyorum:d kendi kendime geriliyorum
Smyra_dlk47 Durux düşmesi kimyasal gebelik yani boş bebek tüplerde kalıyor kesesine girmiyor o yüzden kanda düşüyor ama yükselmesi iyi. 2 günde 1000 oldu evet