acemkizihot1 22 haftalık bebek nasıl alınır? doğum yaptırırlar diyorlar ama yaşamak istemiyorum bunu. trizomi 18 den şüpheleniliyor. ikili tarama yaptırmamıştım. detaylıda şüphelenildi.
hayalim35 acemkizihot1 doğum yaptırarak alıyorlar inş öyle bişi yoktur rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Sevvalll42 acemkizihot1 bende 6 aylık erken doğum yaptım suni sancıyla ölü doğumu ve sağlıksız gebeliği normal doğum yaptırıyolar sezeryan iansın yok yani ama en iyisi normal doğum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah öyle değildir
Nuruzunn acemkizihot1 bnm bildiğim sancı veryorlar ve doğum gbi alıyorlar 10 haftdan büyük olduğu için 🥲
obirannea acemkizihot1 çok üzüldüm kesin mi ki bir kaç doktora faha gidin bir doktorun dedigiyle kalmayın inşallah böyle bor şey yokturdur sağlıkla alırsınız kucağınıza.
Civciv53 acemkizihot1 sakinleştirici vermişlerdi bana 19. Haftamda normal doğum yaptım herşeyi hatırlıyprsun ama tepkilerin çok değişik oluyor yani bana öyle olmuştu
Beybitooo acemkizihot1 22.haftaya kadar nasıl anlamadılar bende yaptırmadım ikili 12.haftada ultrasonda şüphelendiler neyden şüpheleniyorlar suan ne gördüler
acemkizihot1 Beybitooo detaylı ultrasonda şüphelendiler 5 kere ultrasona girdim olasılık yüksek. amniyosentez yapılacak. test sonucu 3-4 hafta sürebilir dedi bebek daha da büyüyecek. trizomi 18 değilse bile sağlıklı değil bebek bir sürü sıkıntısı çıktı. %90 ihtimalle sonlanacak
Beybitooo acemkizihot1 bende dün yaptırdım amniyonsentez 10 gün içinde çıkıyormuş ön sonuç orda belli oluyormuş zaten bizde 16 haftayı bitircez dediğiniz gibi yaşayan hareket eden kocaman bebeği nasıl öldğrcez bilmiyorum ben düşünmüyorum sonlandırmayı olacaksada rabbim ne zaman isterse o zaman sonlansın
Sedoliay acemkizihot1 çok geçmiş olsun canım benim her şerde bir hayır vardır her zaman böyle düşün hayatta hersey gelebilir başımıza her zaman güçlü ol dua et vardır bu dada Bi hayır insallh. Fiziksel olarak nelerini gördü doktorlar bende CVS Yaptirmistim temiz çıktı çok şükür ilk bebeğim ..amnioswntez de olabilir tabi ama
Brkn acemkizihot1 canım hiç öle düşünme bizim bir tanıdıkta %90 engelli dediler 3 doktor alalım dediler anne baba izin vermedi doğumda sağlıklı olduğu ortaya çıktı rabbim verdiyse kabul et sabırla bekle belkide hiç bsy yok bebeğinde rabbim seni sınıyordur gene sen bilirsin ama
amine4444 Beybitooo doktorunuz mu söyledi yaptırım diye bana hiç söylemedi içime kurt düştü şimdi pazartesi detaylım var nasıl gidicem bilmem 😭
acemkizihot1 Beybitooo trizomi 18 in yaşamla bir bağlantısı yok direkt olarak gebelik sonlandırılır dedi doktor. hareketlerini hissettikçe kalbim acımaya başladı. ben doğum yaparak bi travma yaşamak istemiyorum. sezaryenle alınıp onun izini de taşımak istemiyorum. çok kötüyüm
Beybitooo amine4444 evet bende kaç doktora gittim bilmiyorum ensesi biraz kalın çıktı ve ensede kist izlendi doktorlarda ne olduğunu bilmiyor umarım temiz gelir başka bi bulgu yok bunlara eşlik herşeyi normal
Babykalamar acemkizihot1 gecmis olsun. sezeryanla almiyorlar zaten. suni sanci verilerek normal dogum yapmaniz gerekiyor. haftaniz ilerde ama 40 haftalik bebek gibi degil. normal dogum kadar zor olmuyor. arkadasim yasadi bi kac sy once ordan sahit oldum. ama piskolojikmen cok zor. allah sifa versin
MadameNoire acemkizihot1 12 haftalik da ben bi hap kullandim bi de ikinarak doğurdu isem seni de dogurtabilirler kardeşim.. geçmiş olsun
amine4444 MadameNoire 12 haftalık bebek dahw su gibi bayan 22 haftalık bebek büyük canım Rabbim yardımcımız olsun hepmizin kucagını doldursun bu sıkıntılı günler geride kalsın 🤲🤲🤲