Dilara_0 bende Salı günü yaptırdım amniyonsentez yani herkes koldan kan alınır gibi diyordu çok rahat gittim ama keşke katmanlardan inerken biraz acı verdiğinden bahsetseydi kendimi bu duruma hazırlardım ben hem aç gittim hemde böyle bişeyle karşılaşınca malesef bayıldım doktorum bayılacağımı anladığı için 10 saniye kıpırdama sadece dedi hemen 10 saniyede 3 tüp sıvı aldı benden hemşireye iğneden gözünü ayırmamasını söyledi kendide ultrasondan gözünü ayırmadı iğneyi plesentaya yaklastırmaması için sürekli uyardı iğneyi çıkarır çıkarmaz beni hemen sol tarafıma çevirdi ve kendime geldim sonra 1 saat odada yatırdı beni hiç çıkarmadı aç geldiğim için olduğunu söyledi 1 dakikalık bir işlem acısına takılmayın sadece hazırlıklı olun şu konuya gelcek olursak doktorumun asistanı akrabamız bana veya bebeğe zarar verecek bi işlem olsa asla yaptırmazdı kimseyi dinlemeyin , aldırmayı düşünecek olursanızda Down sendromu olan çocukların ailesine sağlık bakanlığı 9 ay boyunca aldırabilir izni veriyor yani haftanın büyüklüğüne bakmıyorlar bugün ikinci günümdü dışarı çıktım kızımı gezdirdim normal hayatıma devam ediyorum sadece 2 gün kasıklarımda ağrı oldu bu kadar umarım hepimizin sonucu temiz gelir 🙏🏻