biryildiz42 Deletedmom_99 lohusa kanım sonlara doğru artık kahve rengi gelmeye başlamıştı ve biteceğini anlamıştım bitmesi sadece uzun sürmüştü. Adet kanım da çok taze bir kandı baya temiz bir kandı anlaşılmayacak gibi değildi ve ilk iki gün yoğun bile değildi sonra kesildi leke olarak devam etti
elmaelmaelma Benim 10-15 gün civarında kısa sürmüştü, çok da yoğun değildi, normal reglimin 2-3.günü gibiydi. Sonra emzirdiğim süre boyunca çok nadiren regl oldum.
Deletedmom_99 Annelik ne kadar da ince ayrıntılı bitmek bilmeyen bir eylemmiş. Hiç kimseyi bu denli anne olana kadar anlamamıştım. Tabi doğumuma daha 5 ay var. Beni nelerin beklediğini bilmeliyim.
minikmucizeemaak Deletedmom_99 70 75 gün adet olan ben, üstüne 20 gün temiz kalmadım tekrar normal regl gördüm 😂
Tatar59 Deletedmom_99 onun doktora gitmesi gerekiyor. Benim bugün 6 gün bitecek oglende. İlk iki gün aktif geldi adet gibi. Sonra çok azaldı. Damla damla geliyo şimdi. Toplam kaç gün devam edecek bu şekil bakalım. Kızımda sanki 20 25 gün falan sürmüştü diye hatirliyorum
minikmucizeemaak BADE38 70 75 gün baya dolu dolu kanama gördüm, 20 gün geçmeden regl de oldum. Herkeste bir olmaz canım
ikiprensannesi53 Deletedmom_99 😅😅 57 gün süren ben selam olsun normal canım içinin tamamen temizlenmesi lazım
Aymirac Deletedmom_99 adet ağrısı yasadım bide çocuk olmadan önceki tarihimle synı gün oldum 7 sinden 7 sine oluyofum yıkandım o ayın 7 sinde oldum düzenli geldi sonra ama şimdi hamileyim 😂😂