Deletedmom_99 Kızlaaaaarrrrr lütfen bi bakın. Doğum yapan bir tanıdık, bebek doğduktan sonra kesintisiz 60 gün adet olmuş acaba abartıyor mu diye düşündüm. Gerçekten böyle birşey var mıııı?
BADE38 Deletedmom_99 En fazla 40 oda ilk bir kaç gün fazla gelip sonra azar azar olunuyor ablam iki kez doğum yaptı ordan biliyorum
Elifesmira Deletedmom_99 40 tan sonra devam ederse mutlaka doktora gitmeniz lazım demişti bir ebe, bi rahatsızlığı olmuş olabilir
Fer4h BADE38 @Deletedmom_99 benim tam 60 gün sürdü bizzat yaşadım öyle azar azarda değil yatak çarşaf batacak şekilde 60 günün sonun bitti bi anda
minikmucizeemaak BADE38 70 75 gün baya dolu dolu kanama gördüm, 20 gün geçmeden regl de oldum. Herkeste bir olmaz canım
Derinmom Anneadayiii__ hayır veremedim ilk dogumdan geldiğim gün yani dogumun ertesi gün 10 kilo gitti gerisi kaldı.
BADE38 Fer4h Ben henüz doğum yapmadım bilemiyorum ama ablam iki doğum yaptı dediğim gibi oldu diğer kız kardeşim de aynı şekilde oldu belki de kişiye göre değişiyordur
Anneadayiii__ Derinmom peki yediklerinize dikkat ettiniz mi yoksa etmediniz mi yani diyet yaptınız mı
Derinmom Anneadayiii__ hayır hiç dikkat etmedim ben. dogumdan sonra giden kilo da bebek plesenta vs bebegin suyu oluyor. ben fazladan 7 kilo daha almısım. o 7 kiloyu asla veremedim. 2 sene önce adetlermde gecikince doktora gittim tiroid yüzünden veremiyormusum onu öprendim. sonra verdim 67 kilodan 49 kiloya düştüm suan da 13 haftalık hamisim. 4 kilo almısım bile.
Deletedmom_99 biryildiz42 60 gün kanamadan sonra o 3 günlük adet arasında ki fark nedir. Nasıl anladınız
biryildiz42 Deletedmom_99 lohusa kanım sonlara doğru artık kahve rengi gelmeye başlamıştı ve biteceğini anlamıştım bitmesi sadece uzun sürmüştü. Adet kanım da çok taze bir kandı baya temiz bir kandı anlaşılmayacak gibi değildi ve ilk iki gün yoğun bile değildi sonra kesildi leke olarak devam etti
Aymirac Deletedmom_99 adet ağrısı yasadım bide çocuk olmadan önceki tarihimle synı gün oldum 7 sinden 7 sine oluyofum yıkandım o ayın 7 sinde oldum düzenli geldi sonra ama şimdi hamileyim 😂😂