Mylittlemermaid 40+2 oldum geçen perşembeden nişanım geldi ana bebek kanala bile inmemiş. Sancı yok yumuşama yok açıklık yok. Salı son dedi doktorum. Suni verecek yoksa sezaryen. Bu arada ilk doğumum 39 da kendi sancımla normal olmuştu.
Kucukanne26 Benimde dün nişan geldi gece de hafif hafif gelmeye devam etti sancı da vardı düzensiz ama şuan hiç bişey yok. Pazartesi suni vericek doktorum gelmezse o zamana kadar 🥲
Twochildren Sims1212 sancılarım bayağı yüksek çıktı açılma yeni başlıyor hastaneye imza attım çıktım evdeyim şuan artınca gidicem 🥲🥲 çok şükür bir belirti verdi sonunda
Twochildren mrsmom_ sıcak suya otur ben dün denedim 🥲 sancım işaretim geldi evde artmasını bekliyorum
Kubokubb Twochildren sıcak suya oturunca mı sancınız geldi yaa bende doğurmak istiyorum artık 39+2 oldum otursam işe yarar mı acaba
Twochildren Mamacitaa5 valla hiç bilemiyorum neden benim dün gece sancım başladı çok şükür hastaneye gittim baktılar yatış yapmak istemedim imza atıp çıktım sıklaşmasını bekliyorum hadi darısı sana inşallah🙏
Mamacitaa5 Twochildren ay hadi sağlıkla gelsin çok sevindim darısı bana bende de ufak ufak sancı geliyor gibi ama bugün doğurmayım ya 🙅🏻♀️🥰😂29
Twochildren Mamacitaa5 😀 hadi inşallah sağlıkla kolaylıkla gelsinler, atlattık ya 29u yetişmezler artık :)))
Cicekkiz20 Twochildren Bende deniyim bari doktoeum haftaya perşembeye kadar gelmezse suni verecek belki işe yarar
dilekk11 Nişanı gelen arkadaşlar ne kadar geldi ya ? Benim gün boyunca sümüksü bir şeyler geldi normalde olmayan ama kanlı filan değil çok büyük bir parça değil. Acaba nişan mıdır ? Öyleyse mutlu olacağım 🥺
Twochildren dilekk11 rengi pembe yada kahverengi olması gerekiyor sanırım bugün benim açıklığıma baktılar ondan sonra geldi