Twochildren 071018 hiç geçmez oldu günler :( ellerim ayaklarım şişti 41e kadar dayanamam ben sanırım 🥲
Twochildren mrsmom_ maşallah Allah esirgesin. Tabi vitaminleri düzenli kullanınca alıyorlar ben kendi kendime bıraktım son haftalarım diye doktor bişey demedi yani
mrsmom_ Twochildren amiiin inşallah 🤲🏻 yaa hic aklima gelmedi bende kullanmazdim 🤦🏻♀️ 3gun kaldi gelmiyor 🤦🏻♀️
Babykalamar Twochildren evet doktorum suni sancinin daha insancil haliyle baslayalim diye suni fitille baslatti dogumu. cevap vermeseydi damardan vericekti. ama sancilarim duzene girmisti
Sehermahsum7321 Twochildren bndr doğurdum suni sancı ile şimdi ikinciye hamileyim hiç bir şey yapmıyorum 😅😅
Twochildren mrsmom_ sıcak suya otur ben dün denedim 🥲 sancım işaretim geldi evde artmasını bekliyorum
Anasinincani Twochildren bende 39+4um aynı şekilde beklemedeyim çok yoruldum gerçekten ama suni de istemiyorum
eda006 Twochildren benimde son 3 gün kaldı 40 ı doldurmaya yarın randevum var haftaya suni sancı isteyeceğim 2 hafta daha bekleyemem valla
Anasinincani Twochildren bilmiyorum ki ilk doğumum normal sancilarimla oldu suni fena insaAllah suni olmaz diyor herkes
Sims1212 40+2 olduk hiçbir belirti yok ne su ne nişan ne açılma. Bir tek bebek epey aşağı inmiş o var. Birkaç gune gelmezse suni verilecek bekliyoruz
Twochildren Sims1212 yaa buraya yazdıktan sonra sancım gelmeye başladı canım anneler bence bugün doğururum hadi hep birlikte inşallahhhh
Cansu-can happymuti ben de seninle aynıyım. 39+5 pazartesiye kadar gelmezse pazarteso suni ile baslatilacak
Twochildren Sims1212 sancılarım bayağı yüksek çıktı açılma yeni başlıyor hastaneye imza attım çıktım evdeyim şuan artınca gidicem 🥲🥲 çok şükür bir belirti verdi sonunda
Mamacitaa5 Twochildren cinsiyetleri ney acaba kız olduğu için mi böyle şiş oluyor ya da ikinci olduğu için mi ilk hamileliğimde yoktu ödemim bu kadar
Twochildren Mamacitaa5 valla hiç bilemiyorum neden benim dün gece sancım başladı çok şükür hastaneye gittim baktılar yatış yapmak istemedim imza atıp çıktım sıklaşmasını bekliyorum hadi darısı sana inşallah🙏