• Doğum
  • Belirlenen tarihte mi doğum oldu

Kızlar merhabalar benim doğumuma uygulamaya göre 19 gün kalmış sizinde belirlenen tarihte mi yoksa ne kadar öncesi sonrasi tarihte doğum yaptınız 🙈

Sema2525 ilk kızımda 2 nisan olarak gözüküyordu tahmini doğum tarihi öyle oldu 2 nisan da doğdu sezeryan oldum normalden sezeryana döndüm suan 2. Gebeliğim 35 haftalığım 27 marta gün aldık bakalım erken gelmezse

Sema2525
      İlk çocuğumda doğum 8 Ekim gorunuyodu en son
      Oğlum 2 Ekim’de doğdu sezeryan ile .. ikinci oğlum 20 Mart görünüyordu ama sezeryan olduğu için 10 Mart da doğdu . Üçüncü çocuğum da Eylülun ortaları gibi dedi doktorum kızım 15 Eylül de doğdu

Sedefkitir12- 35 haftadasiniz 27 Mart çok var daha ben daha 32 haftadayim Mart nasıl biter gözüyle bakıyorum

sakinanneee3 çatı muayenesi yapılmadı henüz 9 gün sonra randevum var gidince 38 haftalık olacam inşallah bakalım 💖

Momgirl1 40 haftalık tamamlanmadan gelecek gibi düşünüyorum da işte kizceme bakacağız 😂

3babynur devlet olduğu için normal sezeryan henüz belli değil ama karımın aşağı indiğini fark edebiliyorum 🙈

Nnoktaa haftaya 38 olacam ya gelirse düşüncesi aklımdan gitmiyor🥴😂