Sema2525 Kızlar merhabalar benim doğumuma uygulamaya göre 19 gün kalmış sizinde belirlenen tarihte mi yoksa ne kadar öncesi sonrasi tarihte doğum yaptınız 🙈
Sema2525 sakinanneee3 çatı muayenesi yapılmadı henüz 9 gün sonra randevum var gidince 38 haftalık olacam inşallah bakalım 💖
Momgirl1 _Hulya7106 benimde 40 bakalım sağlıkla bekliyoruz bende erken olur mu diye kendi kendime hep soruyorum
Sedefkitir12- Sema2525 ilk kızımda 2 nisan olarak gözüküyordu tahmini doğum tarihi öyle oldu 2 nisan da doğdu sezeryan oldum normalden sezeryana döndüm suan 2. Gebeliğim 35 haftalığım 27 marta gün aldık bakalım erken gelmezse
Umut_aras Sedefkitir12- 35 haftadasiniz 27 Mart çok var daha ben daha 32 haftadayim Mart nasıl biter gözüyle bakıyorum
2prensesannesiiii Sema2525 hayır 38+1 de sezeryan günü almıştım ben kızım 37+6 da gelmeyi tercih etti🥰
3babynur Sema2525 İlk çocuğumda doğum 8 Ekim gorunuyodu en son Oğlum 2 Ekim’de doğdu sezeryan ile .. ikinci oğlum 20 Mart görünüyordu ama sezeryan olduğu için 10 Mart da doğdu . Üçüncü çocuğum da Eylülun ortaları gibi dedi doktorum kızım 15 Eylül de doğdu
Sema2525 3babynur devlet olduğu için normal sezeryan henüz belli değil ama karımın aşağı indiğini fark edebiliyorum 🙈
HayaLim_Panbik Sema2525 canim doktorlar o tarihi tahminen veriyor. Benim cocuklar tam 39+0 haftada dogdular
_Hulya7106 Momgirl1 cinsiyet ne ay inşallah sağlıkla bir avazda kolay bir doğuma alırız kucağımıza korkular başladı 😂
Nnoktaa Sema2525 geleceği varsa göreceği de vardır 😂 ben hep dedim ki 2023 bitsin de ne zaman doğarsa doğsun. Canım oğlum 31 aralık sabahı doğdu 😂😂😂