GuzelMelegimm Nurseminn yılların doktorudur kendisi. Çok tecrübeli bi doktor. Eğer İstanbul’da olsaydım giderdim. Gözünüz kapalı güveninm ama bi de şu var ben gençliğini biliyorum şimdi yaşlanmış olabilir. Yaşlı hali nasıl bilemem
Cucu_01 Nurseminn ben gidiyorum kendisine nasipse 1 hafta içinde doğumum olacak kendisinde çok bilgili bir doktor bemce
hepoyleolurzaten__ Nurseminn isinin ehli bı doktor ilk ve ikinci çocuğumu onda doğurdum girmemle çıkmam bir oldu
Smyra_dlk47 Nurseminn mükemmel bir doktor 7 tane yiğenim onda doğdu gerçekten çok iyi mesleğinde hem sezeryan hemde normal doğum da. Mardin’e gelin geldiğim için gebeliğimde takibi altına girmeyeceğim diye üzülüyorum ama gitmeni tavsiye ediyorum 🥰
Nurseminn Bende adını çok fazla duydum, normalde Pendik medipole gidiyordum ikili test için Cüneyt beye gittim, çok ısındım çok sevdim kendisi çok fazla konuşmasa da ☺️ doğumumu kendisinde düşünüyorum nasıl olur bilmiyorum
Smyra_dlk47 Nurseminn evet gebeyim ama çok isterdim Cüneyt beyde takip altında olmayı. Az konuşur ciddi bir doktor ama çok iyi :) inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini ❤️
Nurseminn Bende ona sadece ikili test ve cinsiyet için gittim, bayağı ısındım kendisine az konuşsa da tecrübesine güveniyorum, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah ☺️☺️
Ebruucar Nurseminn ben muayenelerimin bi çoğunu özellikle düşük tehlikemin olduğu dönemde gep cüneyt beye gittim aşırı bilgili ni doktor. Öyle çok konuşkan değil ama aklında soru işareti se kalmıyor herşeyi söylüyor. Sezeryan düşünsem kesinlikle ona giderdim ama normal düşündüğüm için kadın doktor istiyorum o yüzden medipole gidiyorum. Eğer kadın erkek ayırt etmiyosan kesinlikle git pişman olmazsın
Mkbselisa Nurseminn bebeğimi 6. Ayına kadar erkek sanarken 3 doktor bize erkek kesin derken Cüneyt bey kız diğince şok olmuştuk çok şükür kızımız oldu ☺️
Sevdalemin Nurseminn ben de şu an oma gidiyorum düzenli olarak.az konuluyor kısa ve öz😂 ama benim tanıdıklarım da ona gitmiş.tecrübesi için bişey diyemicem.ama devam edicem doğumu da o yapacak.sadece özel hastane oldugu için sezeryan yaparlar mı bilmiyorum.bazı hastaneler zorunlu olmasa da Sezeryan yaptırıyor
tinkerbell18 Cüneyt beyde normal doğum yaptım. Muayenelerde kısa öz net az konuşan adam normal doğumda sanki ben onun kızıymışım gibi babacan davrandı ve çok iyi yönetti doğum anını ikinci doğumumuda onda yapacağım inşaallah çok memnun kaldım