Zeynep0830 Bizde 15 olduk ama anlamıyorum birgün cok iyiyim ertesi gün çok kötü ne zaman geçecek bilmiyorum ama Rabbime şükür 2. Gebelik 10 yıl ardından tekrar nasip etti rabbim ama hamilelik sevinci yerine hasta gibiyim😭😭😭
betul2424 Beyzaaugurr ben covid atlattım 17 haftayken yakalandım çok şükür geçti ama çok zordu ilaçsız tedavisiz bol bol greyfurt portakal tüketin geçmiş olsun 🌸
Youngmotherr mervemurat16 6.5 aylık bebitoyla gün giriyoruz şu sıralar bahar bahçeyim oğlum bana çekmiş gecelere kadar oturup film izliyoruz beraber 😂 tek sıkıntı kabak vs yemiyor nerede tatlı hamur işi var ona saldırmaya çalışıyor 🙈
betul2424 Merhabalar doğuma 144 günümüz var daha bence çoook 19+3 den selamlar bu aralar ayaklarım topuklarım çok ağrıyor sizde de var mı acaba 🌸🥰
betul2424 Beyzaaugurr bende öyleydim test yaptırmanız iyi olur dedikleri için yaptırdık her ne olursa olsun sizlerde yaptırıp bebiş için en azından dikkatli olunması gereken konular var çünkü siz de bir baktırın eğer belirtileri var ise çok geçmiş olsun umarım bir an önce geçer Allahım şifa versin ❤️
Yell SmyEsciv mervemurat16 Merhaba! Asistan sorularımı yanıtlamıyor acaba herkeste aynı sorun var mı?
mervemurat16 Yell merhaba,güncelleme gelecek uygulamaya güncelleme yapıldıktan sonra düzelecektir.Bir kontrol edin android kullanıyorsanız güncelleme gelmiş olabilir🌸
SmyEsciv Btl_akkurr normal birşey genelde öyle oluyor zaten benim çevremde herkes hamile öyle adet tarihine göre yazılmadı 😊
Yell SmyEsciv konuyla pek ilgili değil ama burada yandaki kutucuktan soru soruyorduk asistan butonundan şuan hiç bir soruyu yanıtlamıyor herkeste aynı sorun yaşanıyor mu sistemsel mi acaba merak ediyorum başlıkta açamadım 🫠
Esmanur5353 İkili testde doktor bana kız olduğunu söyledi ama daha 12 haftalık gebeyim  doğru mu acaba
Gamze0408 mervemurat16 merhaba 36 haftalik gebeyim yürümekte ve bacagimi kaldırmakta zorlandigim bi bel ağrısı çekiyorum sizce endise etmelimiyim neyin nesi bu anlamadim
Yell Gamze0408 21 hafta olacağız bende bel ağrısı aşırı çekiyorum daha erken ama anlayamadım gitti bel ve baş ağrısı ?
Srfclkkl SmyEsciv ay o 32. haftayı beklemek zulüm gibi zaman geçmek bilmiyor benim zamanım geldi ayrıldım çok şükür 😁
Srfclkkl SmyEsciv ay inşallah tez zamanda geçer sizin de evde olmak çok güzel bir duyguymuş ama ev işi de evde kaldıkça bitmiyor tabi 😁
electus35 Esmanur5353 ana sayfada yukarda 3 nokta var. Ordan resim yükle diyorsun. Mutlu resim adresine resim yukleyince, ordaki resmin linkini kopyalayip, buraya yorum bölümüne yapıştırıyorsuj. Altinada ne yazmak istersen yaziyosun. Bu şekilde 😊
mervemurat16 Esmanur5353 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝