Aysu29 Merabalar. Bebegim 12. Haftada ultrsona gitdik bobrekleri daha olusmamis dedi sizde kac haftada oluşmuştu?
mervemurat16 Rabiul oy maşallah tavsiyem göğüs masajı videosu izlemeniz ayrıca gaz sancıları olabiliyor onun içinde bol bol video izleyin.En büyük tavsiyem yalancı emziğe alıştırın rahat edersiniz bizimki emmiyor mememden ayrılmıyor çok zor o yüzden.Temas bağımlısı fazlasıyla☺️
Rabiul mervemurat16 teşekkür ederim 💝 o zaman umarım bana çeker , yeteri kadar emer sonra uyur emziğe alışmaz 😂😂
mervemurat16 AsELinAnneSi__ ya şu 3 haftadır mahvoldum kolik bebek zaten uyumuyor emmek istiyor çok zor sağlıkla bir büyüselerdi😄
mervemurat16 1prensesannesi__ yok anam yok hamilelik daha güzeldi ama doğurmanın güzel yanı kokusunu her an içine çekmek oluyor 😄
1prensesannesi__ mervemurat16 yok yaa ben kizimda cok cektim hamilelikten kış gebesiydim simdi yaz gebesi oldum da degisen hic bise yok halsizlik agrilar afedersin kıçımın eti kemigi agriyi 😂😂 bebekli uykusuzlugu tercih ederim
mervemurat16 Aslan4mom tecrübeniz varsa bir korkunuz olmasın ben aşırı acemiyim hala altını değişemiyorum korkuyorum 🙈
Nesibe_plt1 mervemurat16 23+2 haftalık hamileyim yüzümde lekeler çıktı moralim bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum bilgiis olan yazabilir mi herşey şuana kadar iyi ilerliyordu ta ki bu lekelere kadar 🤦🏻♀️😑
Aysima_19 Merhabalar ben 18 haftalık hamileyim ve şöyle bir sıkıntımız var doktorum bebeğin eşi aşağıda ve rahim ağızın kısa dedi riskim olduğunu söyledi bu durumu yaşayanlar bana cevap verebilir mi çünkü çok kafaya takıyorum bir şey olacak diye
Merimess Kızlar 3 aylık olduk biz ultrason fotosunu atsam cinsiyet tahmini yaparmısiniz ilk bebeğim 🌸
Btl_akkurr SmyEsciv Allah razı olsun son adet tarihim 1 Eylül ama geç döllenme oldu 8 Eylül diye geçti doktor
SmyEsciv Btl_akkurr normal birşey genelde öyle oluyor zaten benim çevremde herkes hamile öyle adet tarihine göre yazılmadı 😊