Son adet 16 ocak/ 19 ocak ..
10 şubat 2.regl günüm gelmiş olması lazım dı olmayınca hemen çubuk test alıp yapmıştım silik bir şekilde pozitif olduğunu gördüm. Sonra İstanbula gittim kadın doğum da kan verdim ilk kanım 157 çıktı 2 gün sonra verdim 357 çıktı .. son muayeneden 5 gün sonra tekrar muayene oldum kese göründü ama minicik.
Velhasıl Tokata dönüş yaptım dün kan değerlerine baktırdım 2150 çıktı.
Bugün doktor kontrolüne girdim kese göründü tekrar ama haftaya göre küçük kalıyor dedi kan değerlerinin şuan 10 bin civarı olması lazım dedi .. alttan da baktı kesenin ölçümü 4 haftalık kese ile uyumlu , kalbini bile dinletti rahim ağzı yumurtalıklar vs hersey normal ama kese küçük dedi cuma günü kan vereceğim tekrar..
Olumsuzluk derecesini sordum tutunamayip düşme ihtimali de ihtimal dedi ..
Ama vajinal muayenede kalbini dinledim aklımdan silemiyorum o ritimleri..
Dr sormak evde aklıma geldiği için cuma mutlaka soracağım burdan da bi fikir almak istedim.
16 ocağı baz aldıkları için 6 haftalık görünüyor.
Ama ben planlı bir gebelik düşündüğüm için 27 28 29 ocak da sadece birliktelik sağladık 2 senedir korunuyoruz bir oğlum var çünkü henüz 2 yaşında. . Yaptığım tarihi de not ettim ki aklımda kalsın diye.
Yani 16 19 ocak regl dönemi 20 ocaktan 27 ocağa kadar birliktelik olmadı gebelik hali olması için.
Adet tarihimi bu tarihleri baz alarak düzenlediğimde uygulamada zaten 4 hafta 4 gün diyor Dr un kese ölçüsü 4 haftalık bir gebeliğin ölçüsü diyişinden sonra bu aklıma geldi.. yani bunu Dr ile paylaşmalı mıyım yoksa saçmalıyor muyum..