Mihrapozkann MelikeDurmaz ilk cocugum 4 yaşında kardesi de haziran sonu gibi doğacak Kasım da 5e giriyor şimdilik seviniyor kardesi için eş desteği çok önemli eşiniz yardımcı oluyor mu
Faeryglory MelikeDurmaz Bence 3.5 yaşına geldiginde gebe kalmanızı öneririm dogdugunda 4 yaşını geçmiş olacak ve gerçekten 3.5 ile 4 yaş arasında fark hissediliyor
Seydanuurr4 Benim kızım da 19 aylık ve ikinciyi düşünüyoruz bakalım nasip beraber büyüsünler istiyorum çünkü gerçekten kızım evin içinde artık arkadaş arar oldu yaşım geçmeden ikisini de büyütmek istiyorum
Busraabtb MelikeDurmaz Oğlum 5 buçuk yaşında kızım 20 günlük şuan. Oğlum maşaAllah o kadar iyi bi abi oldu ki çok mutluyum çok şükür gerçekten yani diyeceğim şu ki kıskançlık yaşa bakmıyo çocuğun huyuna kişiliğine ve anne babanın davranış ve yaklaşımlarına göre şekilleniyo..
MelikeDurmaz Busraabtb aynen bide çocuktan çocuğa da fark var biliyormusun sakın çocuk var huysuz çocuk var.
170420 MelikeDurmaz aynisini yaşadım çok iyi anlıyorum bnde hem istyordum hem korkuyordum tek olunca malum birde oğlum 3bucuk yaşındayken hamile kaldım isteyerek şuan dört gözle doğmasını bekliyor hem sinir sendromlarda bitti şükür yine karar sizin ama bebekle arasında doğunca tam 4yas oluyor insalah oğlumda Nisan’da doğdu şimdi kızımda Nisan’da insalah bekliyorum 🤗
hunilimom MelikeDurmaz yani uykusuzluk çok çektim uykuyu çok severim ama onun dışında bir rutin olusturana kadar çok yıprandım ama en zoru bence şuan ki dönem büyük 4.5 yaşında küçük 1.5 evde sürekli bir kavga çocuğa da bağlı büyük çok sakin sessiz bı çocuktu şimdi durdan laftan anlamayan kardeşini su dönem aşırı kıskanan bı çocuk öldü sinir sistemim alt üst açıkçası
hunilimom MelikeDurmaz aslında her yaşta oluyor belki bir yaş felan olmaz sonuçta bütün ilgi buyukteydi bı an küçüğe geçince kıskanıyor
mineoksuz11 MelikeDurmaz 5 yaş olacak bizimkilerin arasında bilmiyorum ben memnunum şu an kızım sürekli kardeşim diye geziyor karnımı falan seviyor yani onun kardeş duygusunu doyasıya yaşayacağını bilmek çok mutlu ediyor bizi. Yani bence biraz bekleyin derim hiç değilse biraz daha sizden bağımsız olsun büyük olan. Tuvalet yemek uyku vs. ☺️
18082018 MelikeDurmaz ilk bebeğimde o kadar zorlandım ki annem uzak oturuyor ve kayınvalidem çalışıyor kendim yıkadım tek başıma çok korkuyordum 6 aydan sonra sütüm azaldı sonrada gitti zaten ve şuan hamileyim bebeğim 10 aylık ama korkmuyorum artık ikisi bir arada büyüyecek inşallah korkma kardeşi olsun bence