Fatos128 Kızlar nişanınız geldikten ne kadar zaman sonra doğum gerçekleşti acaba şu an 39 haftama girdim
Beyza37 Fatos128 36+5te akıntıyla birlikte kan pıhtısı gördüm. 37+1de aniden sancısız suyum geldi doğurdum
Cansu-can Fatos128 benim de bugün sabah nişan geldi hafif sancılarım var ara ara giriyor sen de var mı
yagmur_vera Fatos128 Benim de bu sabah geldi. Ne durumdasınız.? Bende ağrı da var ama aşırı dayanamayacağım derecede değil.
Fatos128 071018 normalde doktorum çatı muanesini 39+3 te yapacaktı 38. Haftada karnımda sertlik olunca doktoruma yazdım hafifte sancim vardı nst için çağırdı nstde çok az sancim çıktı çatı muanesi yaptı 1 cm açıklık çıktı
071018 Fatos128 anladm teşekkürler acaba Nisan gelmeden doğum başlamıyor mu doğum esnasında da gelme olasılığı yokmu
Fatos128 071018 yani bende tam anlamıyorum ilk dogumum Olacak Allah nasip ederse ama doktorum 1 hafta içinde olabilir dedi yani her an her şey olabilir
071018 Fatos128 acıyor mu peki muayene esnasında bpyum biraz kısa birazda kilom ondan dolayı doktor belki çatın dardır haftaya bakalm ameliyat günü veririz dedi haftaya 39 haftanın sonunda falan olucam
071018 Fatos128 bide bana boyu kısa karin çevresinde 1 hafta falan geriden geliyor normal dedi ama içim rahat değil tabi siz de böyle bir durum yaşan di mi
Beyza37 Fatos128 Hayır banyo yaptım evi toparladım iki saat sonra hastaneye gittim 4cm açıklık vardı. Bir saat sonra 9cm oldu yarım saat içinde doğurdum
Dilarademiryurek 39.haftada nişanım geldi 40+2 de doğum yaptım nişan geldiğinde acile gitmiştim açıklık sancı yoktu normal kontrole gittiğimde sancı çıktı ben hissetmemiştim yatış verildi bir gün sonra suyum geldiğinde sancılarım başlamıştı
Fatos128 Dilarademiryurek ben doktorumla iletişime geçtim ağrın varmi diye sordu yok diyince çağırmadı 1 hafta içinde olabilir dedi 2 gün sonra normal muayenem var
Beyza37 Fatos128 Ben de korkuyordum ilk doğumum ama kesinlikle anlıyorsunuz çünkü idrar gibi değil istem dışı geliyor şeffaf kokusuz anlamamak mümkün değil
Fatos128 Beyza37 yaa evim şu an kalabalık dogum için geldiler inşallah herkesin içinde olmaz bu durum