metemom_ Haticesavas sağlık ocağına düzenli gidip vitamin değerlerime baktiriyorum doktorum daha çok moralimi bozuyor hiç hamile gibi değilsin hiç kilo almamışsın kiloyu hiç sevmem ama göbek istiyorum 😂
Haticesavas metemom_ ben 62 kiloydum simdi 66 oldum ama gobek yok benim de en basindan beri hic midem bulanmadi birdey asermedim ya bilmesem hamile olduğumu az kilo aldim derim gecerim
Hasel0503 İlk gebeliğim de 5. Ayda n sonra hafif belirdi 7. Ayda net cikti ve hamile oldugum anlasildi suan 2. Ye hamileyim 7 haftalik ama ilk gebelikten sezerjan gobusum vardi hafiften hamile kalinca daha da sistim suan 5 aylik hamile gibiyim😂😂
Yzgl Benimde 3 gebeliğim ve 16+6 hiç yok aksine daha çok zayıfladım kötü geçiyor hamileliğim zofer kullanıyorum doğru dürüst yemek yiyemiyorum 8 kilo vermişim
Zeyynnpp metemom_ canım biz 13.haftadayiz zaten az göbeğim vardı ve daha da şişti 5 aylık gibi duruyorum 🥲 sislik de var tabii
metemom_ gizbirhil bende durduk yere bel ağrıları başlamıştı ben sırtının altına ince bir yastık alıp yatmaya başladım o bile çok etkisni gösterdi şimdi de hamile yastığı bakıyorum hangisini alsam karar veremedim
gizbirhil metemom_ ben magnezyum içince hiç ağrım olmuyor çok dinç oluyorum . Bazen unutunca içmeyi ağrı vuruyor
98zeynep @metemom_ ben 16.haftadayım bende baya var 51/52 kilo ile hamile kaldım 53/54 kiloyum şuan hatta şaşırıyorum bu kadar olmasına ama kişiden kişiye değişir merdiven inip çıkarken filan nefes nefese kalıyorum şimdiden
metemom_ Haticesavas ay asermek çok garip bir duygu umarım sende tadarsın bizim köyde sadece yazın yetişen bir ot var canım o kadar istiyordu ki rüyalarıma giriyordu zar zor abim bulmuş sevinçten iki gün ağladım hâlâ aklıma gelince gözlerim doluyor 😂
Ebruucar metemom_ 27+3 teyim daha gören hamile olduğuma inanmıyo hamilelikten önce ufak bi göbeğim vardı hala aynı anca bazen bebek uzandığımda iyice karnıma yaslanırsa az gözüküyo ama normal günlük hayatta hamile olduğumu bilmeyen anlamaz asla 🫣
metemom_ Ebruucar aslında bir yandan iyi kilo kaygın olmuyor ama biraz hamile gibi hissetmek de istiyorum 😂
Ebruucar metemom_ evet kendimi hamile gibi hissedemiyorum allahtan hareketlerini hissediyorumda varlığından eminim 😄 zaten hamile kaldığım kilonun altındayım daha kilo da almadım ama çok şükür sağlığı kilosu boyu yerinde tosunumun 😄
Nurov Ben 19. Haftamdayım, ilk aylarda 3 aylık gibi şuan 7 aylık gibi geziyorum çevremdeki hamileler doğuma yakın benden küçük göbekleri, oğlumda da böyleydim 4560 kg doğmuştu bu da mı iri bilmiyorum ama son aylarda yuvarlanacağım kesin🥲