metemom_ Kızlar 14. Haftadayız azıcık da olsa hiç göbeğim yok kaçıncı haftada belli olacak ya hamile gibi hissetmiyorum 🥲
Cerentua metemom_ O haftalarda genelde çıkmıyor ilk gebeliginiz ise benim 20. Haftalarda çıkmaya başladı ama herkeste farklı oluyor bu durum
yeni-annelik metemom_ bende 12 haftalık hamileyim göbeğim yok zayıfta biriyim hemen belli olur sanmıştım bende kendimi hiç hamileymiş gibi hissetmiyorum valla
Prensesannesibir 18 haftalığım çok az bir göbeğim var iç karnım geniş olduğu için kızımda da fazla göbeğim yoktu
metemom_ Prensesannesibir aslında ayva göbekli olduğum için erkenden çıkmasını bekliyordum ama hiç çıkmadı
Rynryn Ayy çok istiyosanız ben size veriyim diyomuşum 😂😂😂 bende 22 hafta hamileyim şimdiden büyüdü bende zorlanıyorum açıkcası küçük olmasını isterdim
metemom_ Prensesannesibir yengem hamileyken çayını falan üzerine koyardı çok tatlı geliyordu gözüme bende istiyorum 😂
metemom_ yeni-annelik 64 kiloyla hamile kaldım 60 kiloya düştüm önceki halimden daha zayıf hissediyorum 😂