Ozlemunlu0742 Doğumum 25 Ağustos 28 Ağustos arası olacak ama ben alışveriş için hastane çıkışı için tereddütte kaldım acaba yazlık mı alsam yeni doğan bebek üşür derler ama aklım karışık yada uzun kollu kışlık mı alsam bilemedim.🙄
Silan_Abdullah Ozlemunlu0742 ben de ağustos annesiyim ama kışlık alacam çünkü bebekler çok çabuk üşüyor bide kışa doğru gidiyoruz en mantıklısı kışlık
Altunkaya_44 Ozlemunlu0742 Bende Ağustos 24 dio uzun ince şeyler alicam kat kat giydirmeyiz ince uzun giydiririz
cigdem-ce benimde ağustos son haftası gibi, ben aldım e bebekte indirim vardı aldım zaten hastane çıkışlarında hem kısa kol hem sıfır kol üzeri uzun kollu oluyor, pazar günü bayağı indirim vardı ben yenidoğan 3 - 6 - 9 - 12 ay aldım birsürü şey :)
SrpYlmz Nasip olursa benimde 27.28 Ağustos gozukuyor aynı konuda bende kararsizdim fakat Eylül ayı çok sıcak geçmiyor yazlık almayı düşünmüyorum ama hastane çıkışı ve birkaç kıyafetini ince ama uzun kollu tercih edicem
ffckizannesi Yeni doğana ızun giydirilir mutlaka ilk 20 gün vs eylülde hafifte seirnlemeye başlar ondan çok kısa kollu almasak mı diyorum bende ağustos 17 gözüküyor