Merhaba arkadaşlar .
- Haftada üç gündür karın ağrım var baskı yapıyor. Bulantı ile beraber aşırı oluyor normal süreç mıdır acaba 🌸
Merhaba arkadaşlar .
Kızlar cevap verin lütfen 🙏
Ayağa kalktıkca ağrı baskı oluyor bulantı hiç geçmiyor
Aysegullcamm gaz sıkışması olabilir canım. Hareket ediyor musun
Aysegullcamm ağrı karnın tam neresinde alt tarafta vajinaya doğru mu. Benimde ili gündür böyle bir ağrım vardır doktora gittim kul döküyormuşum 🤦🏼♀️
Bendede oluyor 11 haftalığım 9 aylıkmış gibi gerilmiş çekilde karnımı hissediyorum kasıklarda ağrı oluyor yarın bende doktora gideceğim
Hazall23 ediyorum ama çok da değil
Gmzatgl yasa geçmiş olsun 😭
BabyAta karında oluyo vajinaya doğru baskı yapıyo karnımın sağ sol tarafında değişiyor ağrı resmen
Aysegullcamm gazdır büyük ihtimalle o. Kefir tüketebilirsin iyi geliyor. Şuan bende aynı durumdayım 26. Haftayım bende
Hazall23 öyle mi diyosun bulantı da çok var hep vardı ama 3 gündür ekstra oluyor. Yiyorum aynı yemiyorum aynı 😭 Geçmiş olsun sana da 🌸 Zor bu gebelik işleri 🤗
Aysegullcamm bebek büyüdüğü için yukarı doğru baskı yapıyor. Birde üzerine gaz olunca mideye baskı yapıyor. Bulantı kusma hepsini gördüm bu sebepten. Bu gaz sorunu çok kötü ne yazık ki. Grip oldum ve bağırsaklarım gurul gurul mahvetti bugün
Hazall23 senin de durumun pek parlak değilmiş 😔 Kayısı tüket ben bağırsak sorunum için kayısı suda bekletip yumuşatıyorum iyi geliyor